Lat 17, śląsk (górny dokładnie), klasa mat-fiz-inf, II klasa liceum, któr ej jest siedliskiem Złej Cioci Geo...
Uważana przez innych i samą siebie za umysł ścisły, co się lekko nie zgadza z namiętnym czytaniem książek i pisaniem od czasu do czasu ale mówi się trudno

Dysgraf tworzący czasami na komputerze, czasem na papierze (z czego to drugie zwykle jest nie do rozczytania).
Marzenie: wydanie w formie książki pewnej opowieści, którą wymyślam od gimnazjum i wreszcie ukończyłam przed paroma miesiącami. "Strażniczka książek" jest w fazie poprawek i nie będzie pokazywana aż te poprawki się skończą (a sądząc po tym jak zaczął się rok szkolny, to dłuuugo jeszcze będzie trwać).
Dorobek: wymieniona wyżej "Strażniczka", parę krótkich opowiadań (w tym 4 fancifki + fragment dłuższego, pisanego z kolegą ff, którego nigdy nie skończyłam), kilka wierszy i wiele zaczętych tekstów (ale nie skończonych) oraz dużo więcej pomysłów (ale nawet nie rozpoczętych).
Jednym zdaniem: chciałabym, a nie chce mi się

Tyle wstępem, a już zupełnie poważnie to witam wszystkich i bardzo się cieszę, że znalazłam to forum

PS. Pisać postów raczej nie będę (tylko czytać mam zamiar) choć kto wie? Może coś kiedyś wrzucę do surowej oceny