Mam na imię Mateusz, kontaktuję się z Wami z Miasta Królów, jakim z pewnością jest Kraków. Jeżeli chodzi o literaturę, jaką kocham, jaką tworzę (a przynajmniej staram się tworzyć) ... Jest to przede wszystkim "horror"... ambitny horror, traktujący o... o czymś ważnym (?) Tak więc pisanie o potworach wyskakujących zza krzaków, i straszących dzieci, nie jest moją domeną. Ciężko mi powiedzieć coś więcej, ponieważ to co napiszę, nie zawsze jest tym, czym bym chciał, żeby było :wink:
Potwierdza to tezę S.Kinga, na temat tego, że opowiadania są to artefakty, odkrywane przez pisarza- nie do końca (tylko) jego twór. A właśnie... Bardzo lubię Kinga, jako pisarza. Moją ulubioną książką jest więc genialne "Lśnienie".
Prócz pisarstwa, interesuję się muzyką. Słucham jej. Tworzę. Gram na gitarze, w małym zespole, tworzonym przez grupkę przyjaciół

Co jeszcze o mnie... hmmm... jestem uczniem 3'ej klasy gimnazjalnej, w jednym z krakowskich społecznych gimnazjów...
...
Popatrzyłem w górę i stwierdziłem, że moje postanowienie iż nie będę się rozpisywał i tak nie zostało spełnione. Nie ważne :wink:
W każdym razie, witam wszystkich poraz kolejny i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona forumowiczów, z otwartymi ramionami