Hi&Something about me...

1
Witam. Jestem Jim, jak już pewnie zresztą zdążyliście zauważyć... Mam to do siebie, że zawsze przekraczam limit słów, niezależnie od formy. Jednak przy przedstawianiu się, ta właściwość coś nie sprawuje się należycie... Inaczej : cholera, brak mi słów :) !

Interesuje się literaturą grozy(choć lubię także dobrą, polską fantastykę i świat Dysku Pratchetta), ciężkimi brzmieniami(głównie alternatywy metalu, hard rock&grindcore), programowaniem, gitarrą(elektryczna, akustyk tyż), montażem audio&video, trochę fotografią...

Lubię absurd i cechuje mnie ''głupie'' poczucie humoru. Nie cierpię większości opowiadań z blogów, programów klasy ''Gwiazdy smarkają na czas'', komercyjnej muzyki i list światowych bestsellerów. Moim idolem jest Bill Gates, a idolką Aga Chylińska. Lubię żelki i grapefruity :) !

To tyle, witam jeszcze raz!
,,Dovete adunque sapere,

come sono due generazioni da combattere...

Bisogna essere vople e leone .''

Nicolo Bernardo Machiavelli

4
Aga jest spoko ale żeby idolką? Nic to ;)

Ja tam lubię " Jak oni charkają?" :P Tam cała obsada "Na dobre i na M jak Klan" występuje :P

Witaj ;)

Rozgość się.

Możesz nawet trochę poczytać ;)

Pozdrawiam serdecznie :)

bokiem: żelki wymiatają ale pianki są lepsze :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
Witam, witam. Nie krępuj się Jim.

Nick w sam raz. Już na moje oko, i tak nigdy nieuzbrojone, widzę, że w nim tkwi jakaś b. skondensowana treść. Jeszcze tylko jestem ciekaw jaka.

— A-a, fotografujesz! Co, jeśli wolno wiedzieć?

7
ravenhood pisze:Dwóch miłośników literatury grozy, metalu, gitary i fotografi w ciągu jednego dnia :D (jesteś drugi po mnie :) )
Ha! Wynika z tego, że rozmnażamy się prawie tak samo dobrze, jak gwiazdy w Polsce :) !
Arrianna pisze:Aga jest spoko ale żeby idolką?
Po prostu mam do tej Pani ogromną słabość. Uwielbiam jej charakter, wszystko-mi-wisizm,poczucie humoru, oraz to, że w przeciwieństwie do całej reszty jest po prostu... sobą(okej, niekiedy robiła coś pod publikę, ale za to z klasą!). Dlatego urosła do tej rangi ^^.
Arrianna pisze:Ja tam lubię " Jak oni charkają?" Razz Tam cała obsada "Na dobre i na M jak Klan" występuje Razz
Nie cała, bo nie ma Bożenki i dopóki nie będzie, to ja na złość odmrożę sobie uszy! [desperacja mode on]A jeśli nie dadzą chociaż Maćka, to zaprzestanę czynności życiowych... [desperacja mode off]
Arrianna pisze:bokiem: żelki wymiatają ale pianki są lepsze Razz
Pianki to jadłem ostatni raz w wieku siedmiu, albo ośmiu lat, więc wyjątkowo nie zaprzeczę, bo po prostu nie pamiętam tego smaku :P .
,,Dovete adunque sapere,

8
Witam Cię Jim :D żelki są świetne, a grapefruity jeszcze lepsze :D Z tą Bożenką i Maćkiem to mnie rozbawiłeś, ale chyba zapomniałeś jeszcze o Kasi (czy jak jej tam?!) :lol:
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

9
Hela Bertz pisze:Witam Cię Jim :D
Ja Ciebie również witam, tradycyjnie, to jest katarem i z chorym gardłem(klimat się nam zmienia, to i tradycje też :) ...) :wink: !
Hela Bertz pisze:Z tą Bożenką i Maćkiem to mnie rozbawiłeś, ale chyba zapomniałeś jeszcze o Kasi (czy jak jej tam?!)
No daj spokój, Kasia zupełnie nie jest tredni. Inaczej bym ją zapamiętał i wywiesił, tak jak doktora Lubicza, na ścianie w przedpokoju

:lol: !
,,Dovete adunque sapere,

10
A wiesz, że ja też przywitałam Cię (na szczęście ostatkami) kataru i chorego gardła. I faktycznie chyba nie wiem co jest teraz trendy a co nie, skoro o Kasi pomyślałam. <Wstydź się Hela, wstydź> :oops: . Aż chyba jutro włącze telewizor w porze "Klanu" i nadrobię zaległości :lol:
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

11
Witam!
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

12
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

14
Hela Bertz pisze:A wiesz, że ja też przywitałam Cię (na szczęście ostatkami) kataru i chorego gardła.
Znaczy, też jesteś tradycjonalistką ^^ .
Hela Bertz pisze:I faktycznie chyba nie wiem co jest teraz trendy a co nie, skoro o Kasi pomyślałam. <Wstydź się Hela, wstydź> :oops: . Aż chyba jutro włącze telewizor w porze "Klanu" i nadrobię zaległości :lol:
No koniecznie... Na pocieszenie dodam, że ja mam większe ''tyły'' w tej kwestii. Nie oglądałem nawet ''Niewolnicy Dinozaura'' ;/ !
,,Dovete adunque sapere,

15
cześć :lol:

żelki są 'mhhraśne', ale nimm2 żujki lepsze.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”