Witam!

1
Witam!

Mam na imię Paweł i piszę, bo uwielbiam literaturę. Nie piszę, bo nie mam talentu. W moim życiu przeplatają się więc nieustannie okresy pisania i niepisania.

Kiedy się uczę albo wykonuję jakieś codzienne czynności, jestem przygnębiony, bo nie mogę pisać.

Kiedy pisanie mi nie wychodzi i mam wrażenie, że muszę przestać myśleć o sobie jak o pisarzu, jestem przygnębiony jeszcze bardziej.

Pozdrawiam.

2
Witaj.

Jesteś w stanie myśleć o sobie jak o pisarzu?

Podziwiam.

Mnie nie było jeszcze stać na taki krok.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Ja jestem smutny, jak muszę myśleć o sobie jako o Bogobójcy, a od dwóch tygodni żadnego nie ubiłem. Nareszcie spotkałem kogoś, kto mnie rozumie.

Bracie!

<wymachuje toporem, rozbija parę murów i wychodzi, zataczając się>
Are you man enough to hold the gun?

5
Witam w krainie Niespełniających Się Marzeń!!!

Wszyscy niezdrowi marzyciele kończą na stole operacyjnym po prawej stronie od wejścia...dla zmyłki jest napisane ,że to "schowek na miotły". Jest w tym jednak pewien plus ,dzięki takim marzycielom mogę przeprowadzić sekcję zwłok i odkryć wszystkie tajemnice człowieka...

Ekhm...taaak

WRACAJąC do TEMATU:

WITAM SEłDECZNIE!! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”