Latest post of the previous page:
cześć
żelki są 'mhhraśne', ale nimm2 żujki lepsze.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy
Wiesz, granie na flakach jest już niemodne. Po prostu za dużo roboty, przy wyciąganiu... Znacznie lepiej brzmią kości, łamane w skocznym rytmie :wink:Gorin pisze:O! Jak miło spotkać kogoś kto na czymś gra...mi się zdarza na czyiś flakach ,ale muszę mieć naprawdę podły dzień...bo z reguły to gram komuś na mózgu ,wcześniej wyjmując go z czaszki...
Co prawda widzę tu małą nadinterpretacje, ale jest chyba... przejawem jasnowidzenia. Znaczy kocham czekoladę tyżNikki pisze:Mmmm, żelki i czekolada.
Jim pisze:
Znaczy, też jesteś tradycjonalistką.
No to za bardzo ''zgeneralizowałem'', ale to przez hmm...niekoniecznie w pełni poważne podejście :wink: .Hela Bertz pisze:Jim pisze:
Znaczy, też jesteś tradycjonalistką.
Ja? Tylko w nielicznych dziedzinach życia (jak na przykład witanie ukochanej jesieni katarem). Ogólnie raczej "nie połykam konwenansów" :wink:
No tak, ale już znikam, bo to nie temat o mnie...
Jak możesz tak źle o mnie myśleć. Ja chciałem się tego nauczyć, żeby wspomóc stowarzyszenie Jim&Jim&BardzoBiednyJim. To wszystko dla ludzi(a)Hela Bertz pisze:Hhm nauczyłabym Cię tej sztuczki, ale wtedy gwizdniesz mi sprzed nosa ten milion![]()
Skoro politykom wolno mieć niekoniecznie w pełni poważne podejście, to i nam, szarym obywatelom(żeby nie użyć słowa ''normalnym'', bo nieco obusieczne jestHela Bertz pisze:
Jak widać ja też mam niekoniecznie w pełni poważne podejście![]()
Pozdrawiam!
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”