Priwiet!

1
Regulamin tegoż forum nakłada na nowych użytkowników obowiązek przedstawienia się, choć nie przepadam za przymusami to zrobię wyjątek.

16 rok już mi leci, przedstawicilem jestem mat-fizu no i oczywiście płci męskiej 8)

Interesuję się względnie wieloma rzeczami, nadmienię jeno historię(wszystkie epoki), matematykę, języki obce(o ile nie trzeba się w nie bardzo wgłębiać :lol: ) no i oczywiście książki wszelakiej maści, niestety ciężko znaleźć coś, czego bym nie czytał. :P

No może jeżeli forum okaże się konstruktywne i rozwijające to coś dopowiem, tudzież zaangażuję się nieco we wspieranie pisarstwa.

4
Ja tez byłam na mat-fizie a tu jestem amatematyczna. Uważaj więc na siebie :)

Witam i radzę trzymać się z dala od zbrojowni... tam grasują takie różne i owakie z toporami :)

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
Takie i owakie?

<marszczy brwi, opierając się o topór>

Phe.

Czołem. Zapraszam do zbrojowni na 19:00. Kolacyjka...
Are you man enough to hold the gun?

6
Witam serdecznie

Testudosie.... błagam... nie jedź nowych użytkowników
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Jak Test ma ich nie zjadać ,to niech się podzieli ze mną! <wpada w szał śliniąc wszystkich dookoła> Kalorie się rozłożą! :D

Czołem nowym użytkowniku!!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
Witam serdecznie...

Ps: skąd te pseudo?

pozdrawiam :P
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

10
A tak pomyślałem, że czasem miło samemu swoim życiem posterować, odebrać kierownice innym :)

Szczerze mówiąc to nie wiedziałem, że forum literackie może rozwijać kanibalizm...proponuję zacząć od brzuszka, odłożyłem drobną warstwę tłuszczyku, specjalnie na okazje spożywania mnie przez ludojadów.

Bon Appetit!

11
he he...

chętmie skorzystam <w wolnym czasie> :*
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

14
Yo
Idę niby duch lub zjawa...

Idę stąpam bezszelestnie...

Idę stąpając na przekór wiatru...

Idę tańcząc jak promienie słońca na morzu...

Idę śmiejąc się do wspomnień...

Idę kpić z przykrości...

Idę nie martwiąc się o nic..

Idę, bo słońce oświetla mi drogę.

15
A więc kierujesz swoim życiem?

Masz rację. Kłamstwo, które mówisz sam stworzyłeś.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”