ź...zieniofry

1
...hic! :)

Tak tak, wiem, to nie forum AA.

Mam lat 24 (i szukam sposobu na spowolnienie czasu, by tak szybko nie leciał), studiuję grafikę komputerową w brzydkim mieście łodzi.

W wolnym czasie rysuję bitami pod pamięci karty graficznej, pochłaniam książki, głównie fantasy, choć w życiu jestem racjonalistą (i każdym innym -istą, który z tej postawy wynika). Grywam też okazyjnie w RPGi, lecz zauważyłem z przykrością, że wraz z postępującym wiekiem, coraz trudniej o sesję.

Nie mam wiele w dorobku pisarskim poza paroma historiami postaci do RPG i maturą z polskiego (obok tych historii wszak najdłuższa rzecz jaką napisałem, z całkiem niezłym skutkiem). ;)

Rysować rysuję, animować animuję, muzyki nie tworzę, bo nie mam słuchu. Teraz czuję, że czas spróbować sił w napisaniu kilku opowiadań. W głowie roi mi się od pomysłów tak bardzo, że to już prawie jak potrzeba fizjologiczna. Jak tego nie zrobię, będzie mi się chciało tylko bardziej i bardziej. 8)

Cieszę się, że znalazłem takie forum i mam nadzieję, że uda mi się zadomowić.

2
Witam serdecznie

mam pytanie, czy będzie można cię wykorzystywać - bowiem nasz grafik forumowy się żeni i ma zdecydowane deficyty czasowe. Od czasu do czasu potrzebujemy banera albo buttona itp...? Jeśli chcesz mogę się ładnie uśmiechnąć :)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
o jeju i kolejny pan z łodzi.

łódź jest brzydka, to fakt, ale cóż zrobić? :)

Witam.
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

Re: ź...zieniofry

5
Sir Valeq pisze:Jak tego nie zrobię, będzie mi się chciało tylko bardziej i bardziej. 8)
Rozumiem, ale nasze dziewczyny są już zajęte :evil: . Jest jednak rada, pozwól do pokoju relaksu - trucizna, topór czy walec drogowy :>?

Witamy w skromnych progach.

6
Witam serdecznie.

To kiedy organizujemy spotkanie integracyjne w łodzi? ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

7
ha, w manu? x]

:D
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

8
Z łodzi czy nie z łodzi i tak...no...ładnie go przywitamy! "Kolacja" o 19 ,pamiętaj ubierz się w coś co Ci już nie będzie potrzebne w życiu ,spisz testament i obowiązkowo się najedz! żeby inni mieli trochę radochy

:twisted:

Smacznego życzę! Witamy w Weryfikatorium ,miejscu gdzie obiad zjada ciebie!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

13
O, tez mogę się ładnie uśmiechnąć <szczerzy kły, spomiędzy których wystają kosciane drzazgi i gnijace mięso>

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”