Dobry wieczór

1
Witam. Przedstawiam się jako Tadeusz Nowak i zdaje się, nic ciekawego o sobie nie powiem. Jeśli to kogoś interesuje mam ciemne włosy, brązowe oczy i 176cm wzrostu wpisanego w dowodzie. Ale czy to ważne?

Pisaniem zajmuję się praktycznie od wczoraj, więc liczę na dużo pomocy ze strony życzliwych.

2
Witaj.

Jeszcze podaj numer pesel i numer karty kredytowej i PIN.

Przydadzą się.

I podaj mi na PW gatunek tekstu, który wkleiłeś.

Pozdro.
Ostatnio zmieniony pn 06 paź 2008, 23:54 przez Weber, łącznie zmieniany 1 raz.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witaj :)

Wzrost jest ważny <też mam tyle wpisane w dowodzie :P>, bo Test musi wiedzieć, którego garnka ma użyć. Wiesz, że jesteś zaproszony na jutrzejszą kolację? :P

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
<chowa smasakrowane zwłoki pod dywan>

O! ja tu tylko sprzątam. Czołem!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Wzrost bardzo ważny. Ty się mieścisz do pieca nr 2, a na poszczególne części ciała potrzebuję garnka C i D... No i wymiar trumienki oczywiście.

<ostrzy topór>

Czołem. Zostaniesz na dłużej?

;)
Are you man enough to hold the gun?

7
Weber, nie mam karty kredytowej ale mogę podać numer konta, w razie jakby ktoś chciał jakiś przelew zrobić :wink: . Mam nadzieję, że wczoraj wrzucając za drugim razem tekst w pełni podpisany nie narobiłem bałaganu? Za pierwszym razem zapomniałem dopisać.

Testudos, a jaka jest średnia długość życia tutaj? Bo coś widzę, że może być ciężko:wink: . A tak już poważnie, raczej dłużej posiedzę, jeśli nie ma nikt nic przeciwko.

8
To dobrze, że masz takie dobre chęci (by tu zostać na dłużej), ale nie wiem czy wytrzymasz tortury :twisted:

W każdym razie witam :)
Strona autorska: http://zalecka-wojtaszek.pl

Wsparcie dla pisarzy: http://www.gabinet-holistic.com/
Pracuję z pisarzami, którzy mają poczucie, że nie do końca wykorzystują swój czas i potencjał i nie realizują się tak, jak by chcieli. Pomagam im przezwyciężać przeszkody związane z procesem twórczym i śmiało dzielić się sobą ze światem.

10
Testudos, a jaka jest średnia długość życia tutaj? Bo coś widzę, że może być ciężko:wink: . A tak już poważnie, raczej dłużej posiedzę, jeśli nie ma nikt nic przeciwko.
Nowi użytkownicy żyją zasadniczoe po dwa dni. Hm. Nieźle ci idzie...
Are you man enough to hold the gun?

11
Odpowiedź ma:

Hell March.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...