Latest post of the previous page:
no to może 'seryjny samobójca'.512
Ja chyba znow musze szukac inspiracji w bitwie, wiec sie zglaszam ponownie, a wy ludziska wymyslcie jakies tematy pobudzajace wyobraznie 

Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.
514
OK przejrzalem liste tematow (tak nawiasem mowiac to bardzo dobry pomysl, szkoda ze tak krotka lista) i szukam kogos chetnego do bitwy wylacznie w ktoryms z tych tematow:
Dieu est mort (Bóg jest martwy)
Wrzeciono ze snów hipochondryka
Płatki zbożowe, Ak-47 i Talibowie
Wielcy źli orkowie - napaść 2 i 3/4
Diabelska promocja?
Przez Pole Bitwy
Dieu est mort (Bóg jest martwy)
Wrzeciono ze snów hipochondryka
Płatki zbożowe, Ak-47 i Talibowie
Wielcy źli orkowie - napaść 2 i 3/4
Diabelska promocja?
Przez Pole Bitwy
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.
516
Skoro nikt sie nie zglasza to ja moze wyzwe do walki kogos. A niech bedzie to pan Preissnberg. Przyjmie lub nie, nie wiem tylko czy admin go powiadamia, ja czy wszyscy czekaja az sam sie ktos wyzwany natknie na post wyzywajacy 
Arri edit: chyba sobie czekamy, aż się natknie na wyzwanie. Wyślij mu wiadomość na PW na wszelki wypadek
Nawet jeśli admin go powiadomi nie zaszkodzi mu skrzynkę trochę zaśmiecić 

Arri edit: chyba sobie czekamy, aż się natknie na wyzwanie. Wyślij mu wiadomość na PW na wszelki wypadek

518
Termin - tydzień od momentu otworzenia bitwy chyba, że zadecydujecie inaczej.
Ilość znaków, stron - nieograniczona.
Temat - taki jaki ustalicie. Piszecie tylko na jeden.
Komu wysłać? - Do mnie na PW.
Jak ustalicie coś napiszcie tutaj.
Ilość znaków, stron - nieograniczona.
Temat - taki jaki ustalicie. Piszecie tylko na jeden.
Komu wysłać? - Do mnie na PW.
Jak ustalicie coś napiszcie tutaj.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
519
mogloby byc "przez pol bitwy" ale moze skusisz sie na "diabelska promocja"? najlepiej dwa tygodnie na napisanie
520
Ustaliliśmy temat: "Bóg jest martwy".
Tak, więc czas można liczyć od jutra, czyli od 14.10., od wtorku tego tygodnia do wtorku za dwa tygodnie. To oznacza, że ostateczny termin wysłania prac do moda sygnowanego nazwą Weber to 28.10. (zaznaczyć w kalendarzu!)
Od jutra zaczynam pracę nad tekstem.
Tak, więc czas można liczyć od jutra, czyli od 14.10., od wtorku tego tygodnia do wtorku za dwa tygodnie. To oznacza, że ostateczny termin wysłania prac do moda sygnowanego nazwą Weber to 28.10. (zaznaczyć w kalendarzu!)
Od jutra zaczynam pracę nad tekstem.
523
Podejmuję. A już się bałem, że umrę nim nadarzy się okazja do kolejnej bitwy.
Z tych wyżej wymienionych hm... Płatki zbożowe, Ak-47 i Talibowie?
A może wolisz, żeby coś nam nowego zaproponowali? Jestem otwarty na wszelkie propozycje. (Nie brać tego ostatniego BARDZO dosłownie
)
Z tych wyżej wymienionych hm... Płatki zbożowe, Ak-47 i Talibowie?
A może wolisz, żeby coś nam nowego zaproponowali? Jestem otwarty na wszelkie propozycje. (Nie brać tego ostatniego BARDZO dosłownie

"Ważna jest opowieść, nie opowiadający" Stephen King
526
Dobra, Preiss dostaje rangę stosowaną do zachowania.
A reszta osób, które tak ochoczo podchodziły do bitwy, co z wami?
Nie wiem czy dać rangę dezertera, bo jeden z was już ją ma. Prześpię się z tą myślą i zdecyduję jutro.
A reszta osób, które tak ochoczo podchodziły do bitwy, co z wami?
Nie wiem czy dać rangę dezertera, bo jeden z was już ją ma. Prześpię się z tą myślą i zdecyduję jutro.
Po to upadamy żeby powstać.