Witam

1
Nazywam się Błażej jak da się łatwo zauważyć;)

Co o mnie? Mam 15 lat, chodzę do gimanzjum, interesuję się historią, polityką, filmem i szukaniem sensu w życiu co zapewne nie jest zbyt oryginalne:P

Piszę opowiadania, wiersze, piosenki i chciałbym móc rozwinąć moje umiejętności, oraz poznać szczere opinie o tym, co tworzę.

To tyle o mnie :)

2
Błażeju... aż chce się rzecz, mój druhu, bracie, współplemieńcze. Jesteś w moim wieku. Zapewne równie młody i pełny życia jak JA, zanim trafiłem do Weryfikatorium. Bywa tu różnie, ważne by patrzeć pod nogi i absolutnie nie za siebie... i nie chodzi tu o zapominanie czegoś złego i niemiłego. Po prostu czasem... patrząc za siebie możesz odnieść niespokojne wrazenie, że ktoś za toba idzie. A co gorsza, możesz dostrzec swoją śmierć. Kostucha zadekowała się u nas na parę tygodni, bo jej się autobus do podziemnego królestwa umarłych spóźnia. Takie życie. Uważaj więc by nie wejść jej w drogę i broń Cie Boże... nie podjadaj jej ludzkich móżdżków!!

Witaj zatem! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Witam.

Piszesz opowiadania, wiersze, piosenki?

Wszystko czyli nic.

Nie rozdrabniaj się, weź się za coś konkretnie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
Cześć!

Krytyka? Trzecie drzwi na lewo. I lepiej nie zaglądaj do tych po prawej. Chyba, że chcesz się załapać na kolację...

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

11
A jak masz Błażeju na imię?
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!