Witajcie bracia

1
Witajcie. Na początku się przedstawię. Mam na imię Tomek. Mam 16 lat :) Gdzie mieszkam to mało istotne bo nikt pewnie nie wie gdzie to jest :)

Lubię pisać. Zwłaszcza fantasy. Ciekawią mnie książki fantasy, thrillery, horrory (jednak najbardziej fantasy). Najlepsze książki jakie przeczytałem to "Rapsodia" i "Trylogia Doliny Lodowego Wichru"...

Oprócz tego grywam w piłkę nożną, interesuję się anatomią i poniekąd informatyką i grafiką (ale to w mniejszym stopniu).

Właśnie zabieram się za pisanie kolejnej powiastki (niedługiej, góra 20 stronic). Część na pewno tu zamieszczę bo zdaje sobie sprawę, iż jestem mało doświadczonym pisarzem (w przeszłości napisałem kilka opowiadań ale wiecie - młodzieńcze zapędy :)

Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.

Pozdrawiam, Solin
"So close no matter how far

Couldn't be much more from the heart

Forever trusting who we are

And nothing else matters..."

4
Z przyjemnością oznajmiam, że nie poćwiartuje Cię jak każdego nowego przybysza gdyż... kiedy powiedziałeś, że lubisz "Trylogię Doliny Lodowego Wichru" poczułem się tak jakby mi ktoś miód na serce wylał <oblewa wyjęte serce złocistym miodkiem>

Też lubię tę trylogie, zresztą lubię wszystkie książki Salvatore'a i wszystkie książki, w których jest Drizzt.

Witam ciepło! :D
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Dziękuje za serdeczne przywitanie :)

Nikki: a że niby o co chodzi z tymi siostrami? :P

Gorin: ja niestety nie miałem przyjemności przeczytać innych książek owego autora ale ta jedna bardzo mi w sercu ugrzęzła :) Ahhh no i dziękuje za okazaną łaskę wobec mnie o Wielki Gorinie... ;)

6
"że o to", że nas [czyt. kobiet, przedstawicielek płci żeńskiej] nie przywitałeś. możemy się ofochać lub powiedzieć ci 'cześć'. Witaj, bracie xD
"Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma."

Non. Je ne regrette rien.

7
Ahhh no ogólnie mówiłem (czyt. pisałem). Nie obrażajcie się siostrzyczki :) Szanuje Was tak samo jak mężczyzn a może i nawet bardziej :)

Pozdrawiam, Solin

8
Witaj.

Pominąć płeć piękną to błąd. Pewnie dadzą Ci o tym odczuć nie raz. Pamiętliwe są bestie.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Witaj sławetny Weberze, miło mi poznać.

A i Ty Lan witaj :)

12
Bądź pozdrowiony Preissenberg

13
Witam bardzo serdecznie!!!

I równie gorąco pozdrawiam!

buhahaha :)
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

14
Solin on Ci tak naprawdę łaski nie okazał.

Wybacz mu - nie wiedział co czyni...

A jak wiedział to ma przerąbane (Gorin, chodź to taty, tata ma miecz i topór i ochotę na rzeź... Cip, cip, chodź do taty).
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”