Hejooo

1
Nie lubię pisać o sobie, ale spróbuję.

Funkcjonuję jako Livinia. Chodzę do gimnazjum. Zajmuję się czytaniem, nauką, pisaniem i leżeniem brzuchem do góry. Tak, bo leń ze mnie niesamowity.

Uwielbiam literaturę fantasy, najlepiej ze sporą dawką ironii. Jeśli pisarz ma zdrowe i cięte poczucie humoru - ma i mnie. W kieszeni. Od niedawno trudnię się ocenianiem blogopowiadań, co pomaga mi z dystansem spoglądać na swoje twory. Na to forum trafiłam (o dziwo) z innego portalu literackiego. Szukając jakiegoś sensownego miejsca w sieci postanowiłam spróbować i tu.

Czego za to w opowiadaniach nienawidzę? Rażących błędów, niepotrzebnych wulgaryzmów (a jeśli tych potrzebnych jest dużo, to praca prawie na pewno mi się nie spodoba) i wyidealizowanych postaci.

Jeśli ktoś ma pytania, chętnie odpowiem.

2
Więc mamy wspólne zainteresowania <ostatnio testuję leżenie na boku, wiesz, orzeszki nie wpadają za koszulę>. I też nie trawię osobników wulgarnych z natury <za wyjątkiem wulgarystek>, idziemy porozrabiać?

Witam serdecznie!

3
czemu nie?

Zapomniałam o czymś ważnym - miłośniczka teatru. Zwłaszcza musicali (TW, LRS). Kiedyś tam planuję się wybrać na A Chorus Line do Capitolu (kiedyś...jeśli do tej pory będą bilety).

5
Kolejny leń.

Jakaś epidemia?

Dobrze, że są jeszcze sprawiedliwi jak ja.

Witam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Witam :)

Prawie jak Weryfikator tutaj:

:D
"Ojczyzny nie kochamy dlatego, że jest wielka

Ojczyznę kochamy dlatego, że jest nasza"

Cyceron

10
Epidemia lenistwa atakuje, Weber zrobił się sprawiedliwy (i może jeszcze wyrozumiały?)...

Bogowie, co za koszmar spadł na Weryfikatorium?

Co za demon wszedł wam w duszę?

Co? Eee... że ten spektakl gramy za tydzień i nie tu? Hmmm...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”