serwus, cześć i czołem

1
Witam wszystkich.

Po dwóch latach przerwy postanowiłem wrócić do pisania, tak więc znalazłem się na tym forum. Zanim napiszę coś konkretnego, co wrzucę do oceny najpierw trochę sobie poćwiczę, coby się rozgrzać.

W pisaniu interesują mnie przede wszystkim klimaty zahaczające o horror, futuryzm, sprawy nadprzyrodzone, mroczne, nawet trochę okultyzmu z chęcią włączam do fabuły.

Poza pisaniem.... muzyka, muzyka, muzyka

:roll:

3
Cze.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons

5
El Sadistico? Mhm... chyba znajdziemy wspólny język.

O, zobacz tam się cwaniaczek schował!

łap za skalpel i za mną. Uciszymy gagatka!

Przed wejściem łyknij sobie herbatki.

Czołem początkujący sadysto!! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7

El Sadistico? Mhm... chyba znajdziemy wspólny język.

O, zobacz tam się cwaniaczek schował!

łap za skalpel i za mną. Uciszymy gagatka!

Przed wejściem łyknij sobie herbatki.

Czołem początkujący sadysto!! Twisted Evil

Hehe, rozumiem, że Ty jesteś już zaawansowanym sadystą odcinającym rączki małym dzieciom, niczym w Czasie Apokalipsy :P

8
Hehe, rozumiem, że Ty jesteś już zaawansowanym sadystą odcinającym rączki małym dzieciom, niczym w Czasie Apokalipsy :P

Prawie trafiłeś. Nie zaprzeczę parę rączek, nóżek, nosków, oczek się ma na koncie. Ale małe dzieci, nigdy!

Są czysto nieopłacalne. Ich organy wewnętrzne nie są jeszcze na dobre rozwinięte, a poza tym dużo jedzą,( czyli trudne do poszatkowania przez irytujące fałdki tłuszczu) dużo płaczą i są jakieś takie dziwne. Jeszcze te ich małe małe brzuszki. Brrr!

Duże osobniki są o wiele bardziej wydajne. Jak niestrawne bądź łykowate, to na niewolników się zawsze załapią.

Myśle, że teraz wiesz o co mi chodzi. Sadyzm to czyste hobby! :twisted:

A teraz chodź, nie traćmy więcej czasu. Rysiu Kalisz wychodzi właśnie z domu, z tego to dopiero będzie wałówka! :D

Witam ponownie!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
poprostu, witam :P
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

13
hej :)

dlaczego ?

nie wiem

czemu tak?

niewiem

życie rodzi sie z nieustannego ,, Nie wiem "

... dwa małe słowa, a mocno uskrzydlone...

Wiesława Szymborska
kocham Anioły...

14
Kurrrtyna (a każde r poszybowało jak nóż w noc, za Gorinem).

Jak znów nie trafię to będzie źle.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”