1
Witam wszystkich serdecznie. Forum znalazłem jakiś już czas temu i przeglądałem z zaciekawianiem. W końcu zrobiłem ten milowy krok i jestem :) Prawdopodobnie nadal więcej będę czytał niż się wypowiadał bo zebranych tu treści jest dość dużo by zapewnić długie godziny lektury, choć zapewne kiedyś zdecyduję się na ten następny kroczek i odezwę się tu czy tam ;)

Pozdrawiam.

Dodane po 1 minutach:

edit: bardzo podoba mi się mój forumowy tytuł "kmiotek" :D

3
Witam.

Czemu każdy wpierw ogląda nas jak jakieś laboratoryjne myszy, a dopiero później się ujawnia?
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Ja się zarejestrowałam od razu :P Nie patrząc na to, co się tu wyprawia... Gupia byłam (sic!).

Witaj, nowy kmiotku :P Mi też się ta ranga podobała :P

Rozgość się i uważaj na te dziury zasłonięte liśćmi. Test ma dziwne poczucie humoru a poza tym ta jesień...

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

5
Weber pisze:Witam.

Czemu każdy wpierw ogląda nas jak jakieś laboratoryjne myszy, a dopiero później się ujawnia?

Bo to ciekawe zjawisko, któremu należy dobrze się przyjżeć nim spróbuje interakcji. A jak mawia Sun Tzu "poznaj swojego wroga" ;)

Dzięki za "witam" i reszte "okolicznosciowych bzdur" :)

7
Dlaczego jakby?

Słusznie, żadnych kątów!

A tak w ogóle to witam. ;)
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"

8
Nie martw się znajdę dla ciebie przytulny kąt. Może być ciemny? Niedawno zwolnił się jeden, trochę trupem zalatuje, ale nie przejmuj się przywykniesz.

O, przygotowałem nawet dla ciebie posłanie...

<odsłania łóżko nabite ostrymi kolcami>

Słodkich snów!

Czołem Kmiocie! :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

10
Jakiego wroga?

Tutaj nawet Gorin nie aspiruje do takiego miana. Co najwyżej chce by go tytułować "Wszechszalonym Sadystą" czy jakoś tak.

Nic poza tym.

A teraz myszki doświadczalne: w szeregu zbiórka. Przyjechały probóweczki z żarełkiem.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

11
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

12
Dzięki za powitanka kolejne, nawet twoje Gorinie... swoją droga śmieszna sprawa, kogoś takiego można znaleźć na dowolnym forum, koleś z avatarem żywcem wyciętym z jakiegoś erpega (tutaj akurat WFRP 1ed), nick wszyscy mają podobny (bardzo fantasy) i pozują na wielkich złych (tutaj akurat z fantazją samozwańczy wszechszalony sodomita... khem khem sadysta) pisząć o sobie w trzeciej osobie ze znaczkami rodem z przeglądarkowych gierek quasi odgrywających.

Tak wiec wiedząc kim jesteś pozdrawiam cię również osiedlowy pisarzu. Pozdrów ziomków spod trzepaka ;)

13
huginn - "Wszechszalony Sadysta"? Podoba mi się :twisted:

tomasz_p - Koledzy spod trzepaka przyjmują pozdrowienia :P

Witam po raz drugi!!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

14
*rozgląda się czy nikt nie podgląda jak przez gg pocina z kumplem w quasi-RPGa*

Eeeee... co ja to miałem wygarbować na tej skórze?

(a na garbowaniu to ja się znom - w Garbarni przesiedziałem i przerobiłem kawał czasu. I skór :P)
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

15
Kmiotek. Khe, khe.

Na rolę!

Znaczy...

<podaje karabin>

Okop siódmy czeka na pana, umrzykom najlepiej strzelać w głowy. Powodzenia. Idę ściągnąć tu lotnictwo, napalm zawsze działa. Jak przeżyjesz 10 minut, to ci pogratuluję.

<salutuje toporem>

Heil!
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”