Witam

1
Witam wszystkich.

Jestem Ania, mieszkam sobie w centralnej Polsce w niejakiej łódce. Za dnia studiuję geografię i pracuję, a wieczorami piszę różne głupotki. Mam na koncie już kilka mniej lub bardziej nieudanych opowiastek, jak i fanfiki oraz jedno tłumaczenie.

Poza pisaniem lubię czytać i zawyżam przez to średnią krajową (jak zapewne większość osób na tym forum). Ponadto od wielu lat interesuje się anime, co skutecznie utrudnia jakąkolwiek inną działalność. Staram się jednak walczyć z tym nałogiem.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam.

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Hej!

Też kiedyś pisałam fanfiki (potterowskie). Wciąż chętnie je czytam, teraz doszły fiki Lostowe.

Pozdrawiam ciepło :)

5
Ja jako klasyczny animemaniak tworzyłam fanfiki przede wszystkim do serii Salyers. Choć potterowych też kilka zdarzyło mi się czytać :D
Szczęście nie jest zarezerwowane dla wybranych.

6
Witam, witam! Stań no w kolejeczce i czekaj grzecznie...

Ja ścinam ludziom łby i wypruwam flaczki przez co zawyżam średnią krajową.

Hej, lubisz flaki w rosole? :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
Ja ścinam ludziom łby i wypruwam flaczki przez co zawyżam średnią krajową.

Hej, lubisz flaki w rosole?

Nie, flaczków w rosole unikam z uwagi na linię. :P

Choć zawsze jakaś ścięta głowa do postawienia na telewizorze może być miłym dodatkiem.

8
Cześć, Czołem.

To się nazywa telepatyczne ściąganie osób z łodzi i okolic ;)
"Nawet najdalsza podróż, zaczyna się od pierwszego kroku."

9
Witaj.

Mówisz - fanfiki anime?

A opowiadania w stylu stricte japońskim (osławione juri, ia-oi - czy jak się to pisze)?
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

10
A opowiadania w stylu stricte japońskim (osławione juri, ia-oi - czy jak się to pisze)?
Yuri czy yaoi (czyli opisujące związki lesbijskie bądź gejowskie) to stanowczo nie moje klimaty.

Jeśli już ma być coś dotyczącego Japonii to lubię opowieści o samurajach, ale raczej czytać lub oglądać, niż pisać (bo do tego moja wiedza jest stanowczo zbyt uboga).

11
Aha.

Fajno, hajno.

Witać i powitać raz jeszcze.

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

12
Nie, flaczków w rosole unikam z uwagi na linię.

Choć zawsze jakaś ścięta głowa do postawienia na telewizorze może być miłym dodatkiem.

Kichaj na linię!

Rozmiar telewizora, preferowana płeć danej głowy i rzecz jasna kolor oczu. łeb dotrze w ciągu tygodnia. Polecam się na przyszłość! :D

Witam ponownie!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

13
Jedna uwaga, co do niezwykle ciekawej oferty Gorina - uważaj, bo postanowi, że na TWóJ telewizor pasować będzie tylko TWOJA głowa :D

Gorinie a czy proteinowe dekoracje świąteczne można u Ciebie zamówić?

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

14
[qoute]Jedna uwaga, co do niezwykle ciekawej oferty Gorina - uważaj, bo postanowi, że na TWóJ telewizor pasować będzie tylko TWOJA głowa [/quote]

Moja głowa z pewnością pasowałaby do mojego telewizora, tylko nie miałby kto jej podziwiać. Zresztą wolałabym widzieć na nim głowę jakiegoś przystojnego bruneta z piwnymi oczami. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”