Witam

1
Nazywam się łukasz, uczęszczam do I klasy Liceum Ogólnokształcącego o profilu pol-hist-wos. Mam 16 lat. Pisaniem interesuję się już od dawna. W przyszłości może prawo, może psychologia, jeszcze się zobaczy :)

Poza tym lubię polski HH i czasem trance.

Pozdrawiam.

2
Witaj! :)

Uważaj na ciemne zaułki, zbrojownię i mój zamek, poza tym... jest tu dość bezpiecznie :P

Pozdrawiam serdecznie i wampirzo :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Nie myśl za wiele o przyszłości, testament zdeponuj u Testudosa, próbki krwi pobierze Arri, a Web wskaże ci drogę do prosek..., prozatorium chciałem powiedzieć.

Witaj!

4
Witaj.

Wskażę ci drogę, a jakże. Wpierw jednak wezmę w posiadanie twoją duszę. Moja kolekcja przestała się rozrastać, tracę moc.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

5
witam :)

pol-his-wos? Mam koleżankę na podobnym profilu tyle że z, nie wiadomo po co, matmą rozszerzoną...

ludzie, wy się chyba dobrze bawicie witając nowych, prawda? :D

a mnie to nikt tak nie powitał.... :roll:
ta Monilip

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witam serdecznie,

niezmiernie miło mi uścisnąć Ci dłoń, gdyż tak się składa, iż też mam 16 lat (no prawie) he, he...mów mi Mensju!
"Bez ciemności nie wiedziałbyś czym jest światło, a bez zła nie miałbyś pojęcia co to jest dobro." Marilyn Manson

9
Czołem. Trzymaj to. Uważaj, trujące. Weź jeszcze... O, to potrzymaj. Nitrogliceryna, siedemnaście kilo. Nie upuść. O, i to. Szklane ampułki z gazem musztardowym, dwie skrzynki. Dwadzieścia dwa kilo. O, i jeszcze biszkopcik. Masz.

Postoj sobie. Nie upuść, bo szlag cię trafi. Nie odsuwaj się, stoisz na minie, też cię szlag trafi. Miłej zabawy.

<ziewa, pakuje się do schronu i przez lornetkę obserwuje poczynania>

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?

10
Witaj w poczekalni dla zabłąkanych duszyczek!

Pamiętaj o kilku podstawowych zasadach:

1. Zanim zaśniesz: zamknij okna, zabarykaduj drzwi i wykop wilcze doły pod wycieraczką. -ostatnio coś za łatwo nam idzie rozpruwanie nowych.

2. Na stołówce bierz tylko drugie danie! Zupki są moje! :evil:

3. Baw się dobrze :D !

To może maraton na początek?

<ustawia armatę i wkłada kulę>

Do biegu... :twisted:
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

11
Weber pisze:Witaj.

Wskażę ci drogę, a jakże. Wpierw jednak wezmę w posiadanie twoją duszę. Moja kolekcja przestała się rozrastać, tracę moc.

No tak, już nie masz wyznawców :P
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”