16

Latest post of the previous page:

Sprawdzałem waszą czujność :)

Moim zdaniem to dziwne, że ilość postów świadczyłaby o tym, kto jakim jest pisarzem, ale z drugiej strony, odbieram to jako żartobliwe podejście do tematu.

To bym zmienił
Rowlling - 550 - 800

Ludlum - 800 - 1000

Homer - 1000 postow

Równie dobrze, na miejsce Ludlum'a można by wkleić Clancy'ego, King'a, Crichton'a

Pod względem skali, powinno znaleść się miejsca dla Tolkiena, a Homer - hmmm....

Poza tym, czy zawsze trzeba pomijać polaków i jako wzorce podawać zagranicznych pisarzy? Taka pani Rowling, wyplyneła na jednej książce, przyznam, nie złej, ale jednak nie jest pisarką wielką jak dla mnie.
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

17
To jest ogolnie do zmiany, tylko myslalam, zeby zmienic z nazwisk na jakies okreslenia ... Tylko nie mam pojecia jakie. To, ze trzeba zmienic wiem. Teraz zamiast w kolko to powtarzac, przydaloby sie troche propozycji :) Przez troche, rozumiem wiecej niz jedna, dwie.

18
No to "walę" prosto z... myśli.

1-10 postów: Zarodek pisarza

10-25: Szkolny pisarzyna

25-50: Pisarz domowy

50-100: Pisarz osiedlowy (kopiuję)

100-250: Dusza pisarza

250-500: Pisarz pokoleń

500-999: Legenda pisarstwa
„Daleko, tam w słońcu, są moje największe pragnienia. Być może nie sięgnę ich, ale mogę patrzeć w górę by dostrzec ich piękno, wierzyć w nie i próbować podążyć tam, gdzie mogą prowadzić” - Louisa May Alcott

   Ujrzał krępego mężczyznę o pulchnej twarzy i dużym kręconym wąsie. W ręku trzymał zmiętą kartkę.
   — Pan to wywiesił? – zapytał zachrypniętym głosem, machając ręką.
Julian sięgnął po zwitek i uniósł wzrok na poczerwieniałego przybysza.
   — Tak. To moje ogłoszenie.
Nieuprzejmy gość pokraśniał jeszcze bardziej. Wypointował palcem na dozorcę.
   — Facet, zapamiętaj sobie jedno. Nikt na dzielnicy nie miał, nie ma i nie będzie mieć białego psa.

21
No jasne, tylko weź spróbuj to zaprogramować :P
"No! I must kill the demons" he shouted

The radio said "No, John. You are the demons"

And then John was a zombie.

23
Takie rangi obowiązują:

Kmiotek 1

Zarodek pisarza 10

Szkolny pisarzyna 25

Pisarz domowy 50

Pisarz osiedlowy 100

Umysł pisarza 200

Dusza pisarza 400

Pisarz pokoleń 550

Legenda pisarstwa 800

Pisarz Wszechczasów 1000

Freddie Mercury 5000
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”