91

Latest post of the previous page:

No... mam nadzieję, że ty :)

i wielu innych użytkowników :P
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

93
Też chciałabym coś naskrobać ale czas pewnie nie pozwoli <no, i jej lenistwo> ale strzeżcie się! Będę czychać na szklaneczkę :P
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

94
Wybaczcie upośledzonemu. Ale jaki jest w końcu temat konkursu Mowa rzek czy Piąte przykazanie?

Dodane po 25 minutach:

sam sobie odpowiem. Jestem baran, nie spojrzałem na daty.
"Karły mi nie imponują. Widziałem większych..." J. Tuwim

95
Jestem w trakcie pisania czegoś dłuższego. Miałem zamiar w święta dopisać tą historię. Ale niewykluczone, że napisze coś na konkurs. Jestem tu nowy, nie sądzę żebym zgarnął szklanę, ale doświadczenia zawsze się nabędzie. :) Tym bardziej, że na pisanie tego dłuższego dzieła mam jeszcze czas - będą ferie zimowe w końcu! :D
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

97
Na to wygląda. Choć regulamin mówi: "Do oceny dopuszczone zostaną pracę nie przekraczające objętościowo 60 tys. znaków na stronie (czcionka 12, Times New Roman)", ja rozumiałbym to nie jako 60 tys. znaków na stronie, ale w ogóle 60 tys. znaków.

98
Bin, bo to jest 60 tys znaków na całe opowiadanie. Trudno byłoby zapisać taką ilość znaków na jednej stronie.

Czyli jakieś ograniczenie jest, nawet nie wiedziałem o tym.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

100
Ze spacjami oczywiście
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

101
żeby nie było, że ktoś nie pamięta - przypominam, że termin składania prac mija 21 stycznia 2009.

- Nieśmiertelny S.J. Lec

102
Pamiętamy, a jakże. Poznacie jeszcze Greyowego miecza...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

103
Pamiętam.

Postaram się wysłać tekst, nawet jeśli nie przejdzie on dokładnej korekty czy nie uzyska formy, która, by mnie zadowoliła. Wyślę go nawet jeśli nie zdążę napisać. Przynajmniej będę mógł wpisać sobie w CV uczestnictw w jakimś konkursie. :P

:twisted:
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

105
Zostało nieco ponad dwa tygodnie... jeszcze niczego nie zacząłem, ale chyba zdążę coś machnąć.

Najwyżej korekta poleci na pysk :twisted:

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”