526

Latest post of the previous page:

Dobra, Preiss dostaje rangę stosowaną do zachowania.

A reszta osób, które tak ochoczo podchodziły do bitwy, co z wami?

Nie wiem czy dać rangę dezertera, bo jeden z was już ją ma. Prześpię się z tą myślą i zdecyduję jutro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

527
Bitwy umierają. Nie pozwolę na ten rozkład - rzucam rękawicę na ubitą ziemię, niech podniesie ją jakiś honorowy pisarz osiedlowy albo ktoś o wyższej randze. Chciałbym zacząć bitwę po 21., powody są ogólnie znane. Rżnięta szklanka kusi, a ni chciałbym rozpraszać się czymś innym.

Ktoś chętny?

<patrzy dookoła kmiotkobójczym spojrzeniem>
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

528
no w sumie to ja bym mogl
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

529
Ok, czyli do 21. wybieramy temat, a do... (sprawdza kalendarz)

4. lutego piszemy. Zaproponuj coś z listy albo określ gatunek.

Jak ktoś ma ciekawy pomysł to niech nie krępuje się z podrzuceniem ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

530
My chcemy iść na wojnę

Totalna promocja

Z listy tylko te dwa tematy mi sie podobaja, ale rownie dobrze moze byc calkiem inny. Gatunek chyba nie ma znaczenia, ale wolalbym sie juz nie bawic w fantasy czy s/f.
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.

531
My chcemy iść na wojnę. To mi pasuje, a jeżeli chodzi o gatunek - pozostawiuam wolną rękę.
(\__/)
(O.o )

533
Nie dziękuj. To moja praca.

Bylebyście oddali teksty na czas. :twisted:

<wraca do piekielnej otchłani>

534
Chyba nikogo nie zdziwię powiadamiając, ze nie oddam tekstu na czas. Tradycja taka.
(\__/)
(O.o )

535
może nie zdziwisz, ale zawieść możesz :P ja tekst oddałem już 26 stycznia... chociaż byś podał o ile się obsunie twój tekst

536
Dobra, pieprze takie bitwy, kazdy sobie bimba, rezygnuje i zamieszczam tekst na forach.

537
Składam broń. I tak nie dałbym rady, niech bogowie mnie zrozumieją.
(\__/)
(O.o )

538
Nie wypowiadałem się wcześniej, bo czekałem na głos drugiej strony.

Temat usunąłem. Zastanawiam się teraz tylko nad tym czy mam dać warna, rangę dezertera czy może wybrać trzecią wersję? Pomyślę i poczekam, może jakaś propozycja się pojawi.

539
Dobra, postanowiłem.

Tym razem nie dam nic. Ten ostatni raz.

Następna osoba, która nie odda pracy na czas bez podania powodu lub zrezygnuje z bitwy, również nie podając powodu, od razu dostaje warna. Koniec z tolerowaniem zachowania, które stało się normą.

540
Jako, że moje życie się skomplikowało, a serce dostało porządną dawkę bólu, zacząłem pisac. Tak więc z tego miejsca, wyzywam na pojedynek kogokolwiek, jacyś chętni?
Bliscy sąsiedzi rzadko bywają przyjaciółmi.

Tylko ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia.

541
No wreszcie, tylko kurde na serio tym razem. Rzucajcie tematami.

Wróć do „Bitwy literackie”