Witam!
Nazywam się Kacper. Pfeifer to nazwisko...
Ale zacznę od początku. Jestem redaktorem naczelnym "Magazynu Qltura". Magazynu, który notabene jest jeszcze w powijakach. Pierwszy numer naszego e-zinu planujemy wydać na początku listopada. Jak sama nazwa mówi, bedziemy zajmować się szeroko pojętą kulturą, w tym głównie literaturą. Będziemy publikowac głównie proze i poezje.
Zwracam się więc z prosbą do wszystkich uzdolnionych na tym forum: Jesli macie w zanadrzu jakieś dobre teksty, ślijcie na: [email protected].
Redakcja przeczyta wasze prace i w ciągu tygodnia otrzymacie odpowiedź, czy bierzemy tekst czy nie.
Pozdrawiam P.
6
Uaaaa ... Widze, ze kolega nie dosc, ze bojowo nastawiony, to jeszcze strasznie Qlturalny. Prosimy spadac na swoje forum (znasz adres Qlturalny chlopcze) i tu sie juz nie pokazywac.
PS: Nie sadze, zebys taka postawa zjednywal sobie ludzi. Nie sadze rowniez, zeby ktos chcial TAKIEMU profesjonaliscie wysylac swoje teksty
PS2: Nie pal za sobie mostow baranku. Nigdy nie wiesz, jak Ci sie zycie potoczy.
PS3: Nie wiedzialam, ze tacy ludzie sluchaja Nirvany. Bluznisz
PS: Nie sadze, zebys taka postawa zjednywal sobie ludzi. Nie sadze rowniez, zeby ktos chcial TAKIEMU profesjonaliscie wysylac swoje teksty

PS2: Nie pal za sobie mostow baranku. Nigdy nie wiesz, jak Ci sie zycie potoczy.
PS3: Nie wiedzialam, ze tacy ludzie sluchaja Nirvany. Bluznisz

7
Srednio chce mi sie wierzyc, ze jestes redaktorem. Jesli jestes taki genialny i tak ci sie spieszy do bitwy, moze olsnisz geniuszem twoja "gazetke" i do niej cos napiszesz? Czy moze to jest "nieprofesjonalne", albo co wiecej nielegalne? Albo po prostu nie istnieje?
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz
z moim bólem - jak boli
Ciebie Twój człowiek."
z moim bólem - jak boli
Ciebie Twój człowiek."