anuszkin

1
Ekhm,nie lubię pisać o sobie,ale skoro jest to obowiązkowe,to grzecznie coś naskrobię.Mam na imię Anna,urodzona w roku 1993,czytam dzieła starożytnych twórców literatury i filozofów.Ogólnie interesuje się wierzeniami,najczęściej czytuje mitologie Greków,Egipcjan,Celtów i Biblię oraz powieści poświęcone tej tematyce,lub chociaż subtelnie do niej nawiązujące :) Kocham poezję,ale nie mam ulubionego jej gatunku,ani poety.Często czytuje wiersze Herberta,Poświatowskiej,Stachury,Leśmiana,T.S.Eliota,Miłosza,Sylvii Plath,ale to chyba standard,co? Wydaje mi się,że to są nazwiska wszystkim miłośnikom poezji znane,a ich wiersze są najczęściej czytane...

Aha,jeszcze na stronie głównej zauważyłam pytanie: 'co robisz'-

aktualnie piszę post,a tak ogółem życie kręci się wokół nauki i licznych zajęć,które nie sposób wymienić w jednym poście :roll:

Na koniec miło mi przywitać wszystkich użytkowników forum :P :oops:
Maybe there's a God above

And all I ever learned from love

Was how to shoot at someone who outdrew you

It's not a cry you can hear at night

It's not somebody who's seen the light

It's a cold and it's a broken Hallelujah...

2
Witaj.

Większość największych pisarzy nie żyje. Mnie też niedługo czeka ten los, więc cieszmy się czasem, który mi pozostał.

żartowałem... czuję się dobrze.

Rozgość się, niedługo zaczyna się godzina weryfikatorska. Nie radzę być w pobliżu gdy będzie moja zmiana.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Nie radzę zjawiać sie w pobliżu Webera jeśli nie lubisz kos i nagłych finałow ;)

Ja sie kiedyś zbliżyłem, akurat werbowali sie jego wyznawcy.

Kilka miesięcy mnie na forum nie było, jak duszy szukałem (żeby się wkupić w te religię).

Witaj.

POLIGON wzywa, rekrucie!
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

5
Witaj i rozgość się, niestety nie oprowadzę Cię po włościach, gdyż w ramach naprawy wizerunku, nadszarpniętego mocno ostatnimi czasy, ślubowałem niewiast unikać, żywot pustelniczy wiodąc.

Witam serdecznie!

6
Jacek Skowroński pisze:gdyż w ramach naprawy wizerunku, nadszarpniętego mocno ostatnimi czasy, ślubowałem niewiast unikać, żywot pustelniczy wiodąc.

Witam serdecznie!

Umarłem :D

Witaj białogłowo witaj :)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
U nas wszyscy umierają, a nikt nie chce ożyć... :/

Witam serdecznie! - Tym serdeczniej, że jest nareszcie ktoś w moim wieku! <radocha> ;)

8
Nie przesadzaj.

Ożywają, a potem trza za nimi z szotganami i flejmtowerami latać.
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”