65
Justynka123 pisze:Chciałabym sie zgłosic do pojedynku na słowa. Nie wiem z kim, bo jestem tu nowicjuszem, ale jeżeliby ktoś sie zgłosił, to będę bardzo wdzięczna
fredi pisze:No to może ja ? CO ty na to justynka

ALE... jutro (25.07) jade na oboz sportowy... i wracam dopiero 3 sierpnia, więc termin 2 tygodni składania prac musiałby się zacząć wtedy. Co wy na to admini i ty justynka ?
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą."
św. Augustyn

68
Witam!

ZAcznę z grubej rury :). Chce wyzwac kogoś na bitwę. Stosując się do regulaminu, ja ustalam zasady ;).

Tematyka: obyczajowa

Forma: dowolna

Więc... Czekam na przeciwnika :P

Pozdrawiam P.

69
Jesli kogos wyzywasz, to musisz kogos WYZWAC. Tak to dziala ;) Jesli chcesz rzucic rekawice w tlum, to po prostu zapytaj kto chce walczyc.

PS: I daj jakis konkretny temat, sama tematyka nie wystarczy.

PS2: Dopoki sie nie przedstawisz w odpowiednim dziale, nie zostaniesz dopuszczony do walki.

Pozdrawiam!

70
Ok. Przedstawić się - przedstawiłem. Wracajac do tego ząłosnego pojedynku powiem: WYZYWAM kogoś. Bo tak to działa... ;)

Konkretny temat: stany depresyjne; nasza kochana - polska rzeczywistość, czyli witamy w Polsce pana Jarka.

71
jak żałosny, to czemu bierzesz udział?
Jam jest częścią tej siły

która wiecznie zła pragnąc

wiecznie czyni dobro.

75
O niee... co za człowiek, dobrze, że ma już zakaz pisania, bo jeszcze jeden taki post i bym nie wytrzymal :evil: :roll:

8)

Dodane po 3 minutach:

I jeszcze raz przepraszam za nie wywiązanie się... Jak narazie wszystko wyjaśniłem poprzez PW. Jeszcze raz przepraszam, następnym razem napewno się wywiążę.
Obrazek

Wróć do „Bitwy literackie”