Z obowiązku

1
Witam wszystkich,

Skoro taki wymóg istnieje, niniejszym przedstawiam się, pochodzę z Ziem Odzyskanych ;-) jestem w połowie drogi między dwudziestką a trzydziestką. Zdążyłem popełnić nieco tekstów naukowych i dziennikarskich na popularne niestety tematy związane z terroryzmem, a ponieważ mam ostatnio nieco więcej niż zwykle wolnego czasu, tytułem próby postanowiłem spróbować czegoś innego, choć na razie w tym samym zakresie tematycznym.

Pozdr

Robal2pl

2
Witaj,

spec od terroryzmu? Wspaniale!

Poligon już czeka...

:twisted:
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

3
Witaj.

Wszystkich na poligon bierzecie, a ja nie widzę tego efektów. Słabo wam idzie, oj słabo.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
My ich przynajmniej poganiamy na świeżym powietrzu koło kopalni uranu, a Ty?

Jakie zajęcia rekreacyjne proponujesz nowym?

p.s. bez udziału kosy... :lol:
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
bo my ich po cichu tam szkolimy grupujemy i przygotowujemy

już niedługo ruszymy by odzyskać Jerozolime z rąk pogan! :twisted: :twisted:
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
O, jak miło, ktoś z zacięciem dziennikarskim :) Kojarzy mi się to z licealną klasą o profilu dziennikarskim, kiedy pisało się dużo, często i do wszystkiego, co można było nazwać gazetą.

Witam gorąco :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

8
No tak, desant ze Specopsu... ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

9
Ziemie "Wyzyskane"? Ciekawe -które? I tak serecznie witam, bo "moja mamiczka prahozi z Landwarowa"!
Idę w góry cieszyć się życiem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”