Witam

1
Wiem. Mało oryginalny tytuł... :)

A więc mam 40 lat, jestem mężczyzną i pochodzę z Gdańska. Interesuję się historią, mitologią i fantastyką. Głównie w literackim wydaniu, ale dobrym filmem też nie pogardzę. Praktycznie od dziecka sporo piszę, jednak ostatnio wyłącznie dla przyjemności. W kręgu fanów pewnego serialu jestem dość znanym autorem fanfików.

Hmm... To chyba na razie wszystko? Pozdrawiam i liczę na wiele ciekawych rozmów. :)

2
Witam.

Fanfików nie cierpię. Nie czytam ich w ogóle. Mniejsza jednak.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Ja fanfiki bardzo, bardzo lubię. Czytać i pisać. Od nich właśnie zaczęłam pisanie i wciąż je piszę, chociaż rzadziej niż kiedyś.

Obracam się w dwóch fandomach, chociaż jak wpadnie mi coś innego, ciekawego, też nie pogardzę :)

Miło poznać, witam serdecznie :)

4
Witaj, rozgość się.
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

5
Dzięki za powitanie. :)

Hmm... No dobrze. Odkryję się bardziej. Fanuję serialowi Xena: Warrior Princess. :D Ktoś jeszcze?

6
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witaj, starszy adepcie (starszy wiekowo, co nie oznacza, że stary) :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

9
Witaj!

Odkryj poligon!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

11
zaraz powinien wpaść tu znany empirysta huginn - on jest o precyzowania :d
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”