Witam

1
Witam wszystkich wyrobionych pisarzy! <przygryza wargę do krwi z zazdrości)

To forum z jednej strony jest błogosławieństwem – tyle cennych rad nie znalazłem nigdzie indziej. Ale z drugiej strony samo czytanie wątków zabiera molto czasu, który powinienem przeznaczyć na przelewanie myśli na papier.

Kończę piąty rok farmacji, walczę z zaliczeniami i pracą magisterską. A kryminały to rzecz, która zajmuje u mnie naczelne miejsce.

Jako szkolony truciciel (czyt. farmacuta) nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wykorzystać tego w dziubaniu na papierze. Jedno powieścidło odrzuciło, niestety, wielu wydawców, ale nadal mam nikłą nadzieję. Nieczęsto ktoś truje pilokarpiną... :lol: :)

Kończę, bo kolejna ofiara czeka na otrucie. :twisted:
Mężczyźni zabijają z głupoty, kobiety - z powodu.

2
Trucie?!

Witaj!

Już mi się podoba!

Możemy razem wiele dobrego zdziałać! <rozgląda się> Zjaw się w zamku o północy... Każdy na forum wie, gdzie jest mój zamek... Znajdziesz drogę :)

Pozdrawiam serdecznie i wampirzo :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Widzę bratnia dusza zawitała na to forum! :D

Słuchaj jest sprawa... mógłbyś mi przyrządzić jakąś "fajniuchną" truciznę? Wiszę trochę drobnych Hadesowi i muszę być przygotowany na wszelaką ewentualność.Skropiłbyś mi ją ostrze mojego topora i będę spał spokojniej( o ile to możliwe przy tylu istotach dybiących na mój łeb!)

No... a w zamian za to dołączysz to zacnego grona "Nieubitych na Poligonie przez Pierwsze Trzy Minuty". Co ty na to?

Czołem!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

5
Witam na forum! To brzmi bardzo ciekawie, czekam na jakiś fragment Twojej twórczości.
Kocham pisać, bo wtedy choć raz mam okazję poczuć, że posiadam kontrolę nad czyimś życiem, gdy nad własnym już dawno straciłam...

6
Witaj serdecznie.

Nie idź do Arri. Jeśli pójdziesz to boję się, że nie pożyję już długo.

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Hello, Trucicielu! :D
Witam wszystkich wyrobionych pisarzy!
A to co za wybiórcze witanie? Znaczy, że niewyrobionych już nie? Czuję się pominięta... (chyba, że przez pojęcie "wyrobiony" rozumiesz co innego niż ja). Mimo wszystko witam Cię serdecznie (tak na wszelki wypadek, wiesz, ostrożności nigdy za wiele ;) ).
"Asymilacja i dysymilacja. CO2, H2O,
i światło, światło, światło,
przemiana materii w materię, wzrost i dojrzewanie
w płaskim dysku falującej Galaktyki."

Julia Fiedorczuk "Ramię Oriona"

8
Czuj się namaszczony Bracie.

Witam serdecznie.
Najtrudniej nauczyć się tego, że nawet głupcy mają czasami rację. – Winston Churchill

9
Kiedyś specjalnie studiowałam strony w internecie o truciznach, ale na farmacji pewnie dowiedziałabym się znacznie więcej, by to potem wykorzystać w powieści lub opowiadaniu. Zazdroszczę Ci pod tym względem ;)

Witam gorąco!
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

10
Musimy zrobić jakieś gildie zawodowe, żeby sobie pomagać fachową radą. Truciciel się bardzo przyda w każdym szanującym się towarzystwie :)

Witaj.
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”