Ocieram pot z czoła po przygodach z rejestracją i witam się z zasiedziałymi forumowiczami.
Witajcie!
Należę do minionej epoki i będę tu zawyżać średnią wieku. I niech to wytłumaczy moją fascynację literaturą przełomu wieków XIX i XX. Nie, nie, do aż tak odległej epoki nie należę, ale czasy przedinternetowe pamiętam dobrze.
Czytuję Marię Dąbrowską, Elizę Orzeszkową, Sigrid Undset, Tomasza Manna, Johna Galswothy,ego oraz Mazo de la Roche - choć właściwie powinnam wymienić pojedyncze, ale za to znaczące, dzieła tych autorów. Ale nie chcę przynudzać. Z literatury fantasy - niech mi to wybaczą jej miłośnicy - znam tylko J.R.R. Tolkiena i w dodatku przeczytałam go dopiero po obejrzeniu filmowej trylogii. Ale za to bardzo, a bardzo mi się spodobał. Film także.
Mieszkam w Poznaniu, ale zauroczona jestem Polską wschodnią, od Suwalszczyzny po Roztocze, i w tych stronach najczęściej spędzam wakacje.
Fotografuję krajobrazy.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i macham łapką do poznaniaków.
7
Witaj!
Ja też jestem z epoki przedinternetowej. No, może z wczesnego internetu, w każdym razie pierwszy kontakt z komputerem miałam jeszcze w tzw czarnych ekranach czyli DOS rules
Nie martw się a tam <pokazuje gdzie> nie idź, bo knypki łapią na poligon.
Musimy sobie pomagać, nie?

Zuz
Ja też jestem z epoki przedinternetowej. No, może z wczesnego internetu, w każdym razie pierwszy kontakt z komputerem miałam jeszcze w tzw czarnych ekranach czyli DOS rules

Nie martw się a tam <pokazuje gdzie> nie idź, bo knypki łapią na poligon.
Musimy sobie pomagać, nie?

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek
Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
8
wiedziałem że w towarzystwie jest kret! 
Zuz w imieniu rewolucyjnego trybunału poligonowego skazuje Cie na śmierć ze starości. Bez odwołania, apelacji ni reguły desuetudo.
To rzekłem ja Jednooki Jenorogi Latający Purpurowy Pożeracz Ludzi.
Ps - Witaj nam Karolinko

Zuz w imieniu rewolucyjnego trybunału poligonowego skazuje Cie na śmierć ze starości. Bez odwołania, apelacji ni reguły desuetudo.
To rzekłem ja Jednooki Jenorogi Latający Purpurowy Pożeracz Ludzi.
Ps - Witaj nam Karolinko
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
9
Wiadomo, że nic nie zastąpi uścisku dłoni i spojrzenia w oczy, ale takie miłe przywitanie, to już coś!
Z Gallem Anonimem do jednej klasy nie chodziłam, ale Jan Długosz - o, ten to już powinien mnie pamiętać.
Czas odejść? Zrobić miejsce innym? A niedoczekanie!
Nie przedstawiłam się z imienia? A Kala, to nie jest ładne imię?
Co do komputera to uczyłam się pisać kolejno na edytorach: ChiWriter, polski TAG, a potem - ojej, co za nowość! - AmiPro! No, a teraz Word.
Niech żyją miłośnicy Tolkiena! Niewykluczone, że coś na ten temat napiszę. A właśnie. Czy teraz, gdy już wstępnym uprzejmościom stało się zadość, mogę ewentualnie coś zamieścić?
Karolinko? To do mnie?
Uśmiecham się szeroko do wszystkich.
Z Gallem Anonimem do jednej klasy nie chodziłam, ale Jan Długosz - o, ten to już powinien mnie pamiętać.
Czas odejść? Zrobić miejsce innym? A niedoczekanie!
Nie przedstawiłam się z imienia? A Kala, to nie jest ładne imię?
Co do komputera to uczyłam się pisać kolejno na edytorach: ChiWriter, polski TAG, a potem - ojej, co za nowość! - AmiPro! No, a teraz Word.
Niech żyją miłośnicy Tolkiena! Niewykluczone, że coś na ten temat napiszę. A właśnie. Czy teraz, gdy już wstępnym uprzejmościom stało się zadość, mogę ewentualnie coś zamieścić?
Karolinko? To do mnie?
Uśmiecham się szeroko do wszystkich.
12
Poligon wcale nie jest taki "miodzio"
Oczywiście jeśli trafisz na moją zmianę
Mam nadzieję, że cię zachęciłem!
Widzimy się na poligonie, sektor 3, tuż przy stosie nieżywych kmiotków.

Oczywiście jeśli trafisz na moją zmianę

Mam nadzieję, że cię zachęciłem!

Widzimy się na poligonie, sektor 3, tuż przy stosie nieżywych kmiotków.
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
Załap się! Jeszcze dziś!
15
W sektorze 3 jest tylko jeden stos... ale za to łogroooomny!
Uprzątnąłem tam nieco
Więc tak jak mówiłem...poligon, sektor 3, stos nieżywych kmiotków! Bądź punktualnie o północy!
Uprzątnąłem tam nieco

Więc tak jak mówiłem...poligon, sektor 3, stos nieżywych kmiotków! Bądź punktualnie o północy!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
Załap się! Jeszcze dziś!