121

Latest post of the previous page:

a co mam odpowiedzieć - trwa, prace są sprawdzane przez jury - wyniki 25 lutego
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

122
Czyli terminiarz pozostał bez zmian. Dobrze wiedzieć.
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." - Stanisław Jerzy Lec

123
Wyniki będą dziś około 12 :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

125
Gratuluje zwycięzcy :) z tego miejsca chciałabym spytać uczestników konkursu, czy chcą aby ich prace udostępnić na forum w dziale "prace konkursowe"

- Nieśmiertelny S.J. Lec

127
Sky! Cicho być i się cieszyć! I to już! :)

Gratuluję zwycięzcy - niezwycięzcom też gratuluję, bo trzeba mieć samozaparcie, żeby usiąść i pisać na narzucony temat - mi nie wyszło :P

Ściskam!!
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

129
No ładnie Sky. Gratulacje :)

Trzymaj tak dalej jak i nie lepiej!

PS. W końcu sobie przeczytam te Twoje domniemane wypociny... :P
"Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." - Stanisław Jerzy Lec

130
Fakt, obiecałem Ci je posłać zanim były wyniki i mi z głowy wyleciało...

ale wszystko mogę zwalić na @#$(@#$(&@#($&-oloną olimpiadę filozoficzną! :D

131
Spoko. Olimpiada filozoficzna jednak swój ciężar gatunkowy ma... Aż dziwne że jeszcze potrafisz wyrażać sie składnie. ;)

133
:) i co... nikt mi nie przypomina, że zapomniałam ogłosić konkursu - nie do pomyślenia ;)

Z lekkim poślizgiem, ale jednak szczęśliwie!

Mam przyjemność po raz czwarty zaprosić was do udziału w zaciekłej walce na słowa, zdania i akapity. Otuleni Natchnieniem 2010 - startujemy!

- Nieśmiertelny S.J. Lec

135
Faux, fantastyka to jest ogóle pojęcie, mieści się w nim sf, fantasty i horror. a co do kryminału to nie mieści, się, chyba że napiszesz kryminał fantasy, lub kryminał sf.

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”