Raven, witam.

1
To tak krótko o sobie: uczeń pierwszej klasy liceum, bardzo lubię czytać fantasy. Moja przygoda z pisaniem dopiero się zaczęła (mój dorobek literacki to tylko bardzo krótkie opowiadanie i kilka wstępów do książek). Mam nadzieję, że dzięki Wam rozwinę swoją nawą pasję.

Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam,

Andrzej

2
Miło Cię poznać. Witaj i rozgość się :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

4
Nie wszyscy, nie wszyscy, Faux:-)

Witaj Raven, nieregulaminowo przeczytałam już Twoje śliczne, smutne opowiadanie o biednym, zabitym smoku. Smoki trzeba głaskać, karmić... :-) Podszkolisz się, nic się nie martw. Powitowuję Cię więc i ja.
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

5
Witaj.

Kolejny fantasta. Ja mam w planie napadanie na was Fantasjanie.

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
to ja chyba napisz opowiadanie o odwiecznej, krwawej i zwierzęcej wojnie fantastów z... niefantastami, która zaczęła się od tego że jeden student obraził drugiego studenta na forum z racji jego zamiłowania do konkretnego gatunku literackiego. Moze nawet książke. A może era śródziemia juz przeminęła i nadchodzi moja? Nie.. Nie. Web zostaw fantastów w spokoju ;d ja chce być adwokatem :P

A nowego witam i pozdrawiam
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
Chrońcie Fantaslandie bracia!!

Zły Web chcę zburzyć naszą biedną ojczyznę!

W takich chwilach, dobry rekrut to... dobry rekrut!

Więc drałuj na poligon i ćwicz, ćwicz! :D

Spotykamy się na miejscu.
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”