No to cześć

1
Po perturbacjach związanych z rejestracją w końcu się udało, i z radością mogę napisać:

Cześć wszystkim.

Patrząc na wiek ostatnich użytkowników, możecie mi śmiało mówić "papcio". Za dwa lata dobiegnę do trzeciej dychy. Pochodzę z okolic Wrocławia, ale ponieważ pracę mam jeżdżącą to w domu jestem raczej gościem.

Serdeczne pozdro.

Taksa

2
Witaj.

Wiesz, jeśli chodzi o wiek to mamy tutaj naprawdę niezły rozrzut.

Rozgość się i tak dalej.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Nie wiek czyni z człowieka "pisarza", ale jego umiejętności :)

Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

6
Faux pisze:Tak trudno przejść przez formularz rejestracyjny?

Przez formularz to może nie, ale jeżeli chodzi o aktywację, to tylko admin może napisać jak w moim przypadku było trudno.

Pozdro.

P.S. No już nie czepiajcie się tego wieku.

Jeszcze raz pozdro
"Zasady mają sens tylko wtedy, gdy znajdzie się ktoś, kto zechce je łamać. Dlatego szanujcie tych którzy łamią zasady"

7
Hej, hej!

Rozgość się na forum. Czytaj, pisz, baw się dobrze... póki Cię nie zgarną na poligon :P
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

8
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

10
Wiek? Płeć? Wyznanie? Bez znaczenia!

Na poligonie wszyscy są równi!.. tak.. ekhhm. Niestety po długotrwałych i intensywnych burzach mózgów z resztą kadry Związku Socjalistycznej Republiki Forumnej nie udało nam się wynaleść więcej jego (poligonu) atrybutów. No nic.

Towarzysz huginn przydzieli Ci łopate. U gorina możesz ją wymienić na szczoteczkę do zębów. I tak dalej. A wiem. Witaj :)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”