Witam!

1
Co prawda to nie jest nowe konto, ale jakoś wtedy nie było okazji się przedstawić... no i zapomniałam o tym forum. Ale jestem znów i naprawię swój błąd :)

Mam na imię Zuzanna. Tym pięknym rzemiosłem zajmuję się od 5 lat i jestem z tego niezwykle dumna. Moim gatunkiem jest refleksyjno-filozoficzny obyczaj, ale w ostatnim czasie zainteresowałam się też thrillerami i sensacją.

Hobby to, jak nie trudno się domyśleć pisarstwo i literatura.

Ulubieni twórcy to: Coelho (wiem, że dużo osób ma go za grafomańskiego pseudofilozofa, jednak mnie urzeka to jakie tematy porusza i w jaki sposób), Cortazar (jego nieśmiertelna 'Gra w klasy'), Marquez, Zafón, Carroll, Koontz, Coben, King, Deaver.

To tak z grubsza, nad resztą musiałabym się zastanowić ;)

Pozdrawiam serdecznie!
Są więzienia gorsze od słów...

2
Mam na imię Zuzanna. Tym pięknym rzemiosłem zajmuję się od 5 lat i jestem z tego niezwykle dumna.

Od pięciu lat zajmujesz się byciem Zuzanną? To rzemiosło jest? o kurcze, nie wiedziałem... ;p

witam, w każdym razie ;>
//generic funny punchline

4
Ja też Cię witam i zaczynam żałować, że nigdy nawet nie spróbowałam zająć się byciem Zuzanną. Gdybym była wiedziała, że to takie piękne...
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

5
Kurcze, gdybym wiedział, to może ja bym się nawet zajął...?

albo... lepiej nie o.0

7
Ale to niezły pomysł na opowiadanie! :D Kurcze 5 min na tym forum i pomysły lecą jak z rękawa ;)

8
Witaj.

Pięć lat to dużo. Gdyby to pomnożyć razy dwanaście i podnieść do potęgi n-tej, potem wyciągnąć pierwiastek trzeciego stopnia pomijając liczby po przecinku, wyszłaby nam ładna liczba. Chyba.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
Hej...

Nie denerwuj się Zaznno że nikt nie spostrzegł jak bardzo dumna jesteś ze swojego, jagże pięknego, imienia.

Pozatym 5 lat to 1825 dni, 43800 godzin, a nawet 157680000 sekund.
Lepiej uosobić tysiące przedmiotów jak jedną osobe traktować przedmiotowo.

11
Zaznno? Takiej wersji jeszcze nie widziałam ^^

Szczerze mówiąc imię mam cudaczne i czasem mnie irytuje. Ale jak już wspomniałam nie o imię mi chodziło, lecz o pisarstwo. :)

12
Uważasz, że masz cudaczne imię? :D Wiesz, nie znasz mojego :D (tak swoją drogą, to chyba nikt tutaj go nie zna... ciekawe ;>)

13
No dobrze, może nie klasyfikuję się do grona imion niespotykanych, czy dziwnych. Ale niestety stało się tak popularne, że dla mnie jest cudaczne. :D

14
Nikt nie pobije mojego... czasem mam ochotę zabić rodziców :P

Witaj, Sue <sorry, Zuz już mamy ;) >

Pozdrawiam serdecznie :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

15
Właśnie Sue :) Próba kradzieży Zuzowego "Zuz" 'a może wywołać wojne.. lub jak preferują kobiety niemałą intrygę :d

A my dopiero co odbudowaliśmy zamek..

Nie mniej jednak witam! :)
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”