16

Latest post of the previous page:

ZviR pisze:Ciekawym motywem może być ten stosowany w serialach policyjnych - wiemy, kto zabił, domyślamy się, dlaczego, ale nie mamy żadnych dowodów, albo wystarczających, na zamknięcie przestępcy. Choć to będzie raczej thriller, niż powieść detektywistyczna.
Też mi się wydaje, że to będzie raczej thriller. ;)

17
Inżynier dusz pisze:Też mi się wydaje, że to będzie raczej thriller. ;)
Ale czy to powód, by go nie napisac? xP Po co się ograniczac do jednego gatunku/podgatunku/typu powieści? xD
Piszcząco - podskakująca fanka Mileny W.

19
Zdaję sobie z tego sprawę, Iżynierze. Stąd emotki przy wypowiedzi. xD
Piszcząco - podskakująca fanka Mileny W.

21
VV pisze:
nauczycielka opowiadała nam o Rosjaninie, który mówił, że jeśli w pierwszym tomie jest pistolet to w drugim na pewno wystrzeli. Ktoś będzie musiał go użyć.
:)
Powinna być strzelba. Nazywa się toto strzelba Czechowa - on był owym Rosjaninem.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Odbierz mi chęć prostowania każdemu jego ścieżek. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale użycz mi, Panie, chwalebnego uczucia, że czasem mogę się mylić.

22
Sir Wolf pisze:
VV pisze:
nauczycielka opowiadała nam o Rosjaninie, który mówił, że jeśli w pierwszym tomie jest pistolet to w drugim na pewno wystrzeli. Ktoś będzie musiał go użyć.
:)
Powinna być strzelba. Nazywa się toto strzelba Czechowa - on był owym Rosjaninem.
No dokładnie. Wiedziałem, że skądś to znam i nie mogłem dojść skąd. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jak pisać?”