Witam!

1
Witam serdecznie.

Nie zadebiutowałam idealnie, za co najmocniej przepraszam.Forum odnalazłam przez przypadek, a po przejżeniu strony głównej postanowiłam się zarejestrować.Mam na imie Małgorzata i mam 26 lat.Mieszkam w Jaworznie, natomiast pracuję w Katowicach.Jestem mężatką i mamą półtorarocznej Natalki.Nie potrafię powiedzieć, kiedy zaczęłam pisać, aczkolwiek wszystko co do tej pory powstało miało charakter raczej "do szuflady".Zaledwie garstka najbliższych zapoznała się z kilkoma tekstami.

Pozdrawiam gorąco.

2
Hej, hej!

Witaj i rozgość się na forum :D
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

3
Zatem przygotuj się na znaczne poszerzenie rodzinki :)

Uwielbiam imię Natalia, jest wielopłaszczyznowo(tak, tak, nigdy się nie znudzę:P) bezkonkurencyjne.

Witay!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witaj.

Ja tak czy siak podziwiam ludzi piszących choćby do szuflady. Ja wcześniej pisałem do kosza. Znudziło mi się jednak.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

6
O, to jednak bezimienna nie jesteś.

Możesz być numerem 145839450 jeżeli Natalia ci nie odpowiada.

Jak sobie chcesz, na poligonie i tak wszyscy są równi... no, prawie wszyscy :twisted:

Widzim się na miejscu, rzecz jasna!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”