Witam :)

1
Dobry wieczór :) Nazywam się Zuza, mam 18 lat a pisaniem "zajęłam się" w wieku lat sześciu za pośrednictwem mojej mamy. Moimi ulubionymi pisarzami są Gaiman, Jabłoński, King i Terakowska. Pozdrawiam serdecznie :)

2
Skoro'm pierwszy, dam Ci rade.

Tutaj żadne rady nie pomogą.

Coś jak "wiem, że nic nie wiem" - tylko bardziej boli.

Dużo bardziej.

Cierpienie uszlachetnia.

Zobowiązuje do odrobienia lekcji.

Udoskonala.

I nie, nie promuje emo. Gdy fizyczne - ból. Cierpienie zaś, gdy buszuje w głowie. Metafizyka. Mistyka. Niczym nieograniczony potencjał odczuwania. Wielopłaszczyznowo. Oto największa tajemnica życia. Wielcy nie rodzą się ponad tłumem. Oni powstają w krwi i pocie, tam gdzie inni zabici życiem, czekają jeno końca swych dni, i oficjalnego zwłok złożenia.

This is ten percent luck, twenty percent skill

Fifteen percent concentrated power of will

Five percent pleasure, fifty percent pain

And a hundred percent reason to remember the name.

- byłbym zapomniał - witay :)

ps - Nie. Reszta jest normalna.

Pozdrawiam.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Za pośrednictwem mamy, to znaczy? Mama nakłaniała czy mama spisywała pomysły?

Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

6
Z. mało mnie znasz ;)

Jeżeli jest we mnie coś wartościowego to własnie obłęd.

Pozdrawiam

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

7
Trudno żebym Cię znała dobrze, skoro jestem tu nowa... ah, ta wspaniała ironia.

Obłęd? Ciekawe... Objawia się to jakoś ciekawiej niż oryginalne wypowiedzi na forum? Rozwiń swoją wypowiedź. :)

8
To tak jakbyś pytała mnie o równanie chodu gołębi na krakowskim rynku. Wszystkich.

Lub konspekt możliwych matów, gdzie na szachownicy wszystkie figury są Królowymi.

To jest jak po pełnym wrażeń dniu, gdy wieczorem zamykasz oczy, a setka obrazów rywalizuje o miejsce na podium. Ja tak mam przy otwartych.

9
Witaj!

Bartos ma rację - odrzuć logikę.

Aha i bokiem -> gdzie niby ta ironia? O_o
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

10
Ty się już od tych biednych ptaków odczep. Nie dośc że mają oczy po bokach głowy to jeszcze są ciężko uzależnione od ziarenek. Ziarenka to zło....

Migające obrazy - też tak mam. Niektórzy uważają, że to się leczy. Hm...

Co do owej ironii - było to wyrwane z kontekstu. Taki był zamiar. Preoszę nie pytac dlaczego, bo się rozkręcę i zacznę wypisywac kompletnie bezsensowne litanie.

I też się witam przy okazji :)

11
Logika - paszła won!

W tym miejscu nic nie jest logiczne. No prawie... logiczne jest to, że na poligonie mało kto doczeka końca swych dni w spokoju i miłości - wskazują na to stosy trupów albo swąd śmierci.

Na pewno ci się tu spodoba.

Czapki z głów!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
Coś ostatnio tych Zuz robi się coraz więcej, popularne imię, pomyślałby kto...

witam :)
//generic funny punchline

13
Wita bardziej oficjalnie.

Logika to zło. W pojedynku z ludźmi zawsze przegrywa.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”