Witajcie forumowi bracia i siostry!

1
Witam wszystkich obecnych tu już forumowiczów.

Taksie zastanawiałem co by tu napisać i nie doszedłem do żadnych konstruktywnych wniosków xD

Więc piszę co mi ślina na język przyniesie... khem... a raczej co palce na klawiaturze wystukają ;)

Na imię mi Tomasz, wiosen 16 będzie z miesiąc ;) Lubię pisać. Może nie zawsze wychodzi ale lubię.

Oprócz tego interesuję się RPG. Mało okazji do grania mam bo nikt w okolicy nie gra ale czasem coś tam się trafi. Grywało się kiedyś w necie również.

Lubię bardzo czytać książki. Najulubieńszymi autorami mymi są David Baldacci, Stephen King i mistrz Tolkien z Bloemfontein.

Słucham muzyki jak chyba większość. Jednak mało ludzi znam, którzy słuchaliby tego co ja, czyli melodic death metalu ;) Moim ulubionym zespołem jest Amon Amarth. Lubię też Children of Bodom, Bathory czy In Flames.

Takowoż napisałem chyba wszystko, do czegokolwiek by Wam to nie było potrzebne xD

Cześć i sława!

2
Witaj xD Ja też dzisiaj dopiero dołączyłam :) I też lubię pisać. Ale brzydko piszę :( I chociaż wiem, że brzydko piszę to jestem taka głupia, że umieściłam tutaj dwa rozdziały swojej książki xD Pozdro xD

3
Hej, maniakalni pochłaniacze RPGów! Mamy kolejnego!

Witam cię więc ciepło i sełdecznie!

Czyt. łap za łopatę i na poligon śmigaj!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
Ja tam swojego czasu też paliłem się RPG'ami.

Na sesje przychodziłem z jabłkiem, niekrojonym kawałkiem sera i niekrojonym bochenkiem chleba xD

Później brak możliwości rozłożył chęci na łokcie i.. a bo ja wiem. Nie wiem.

Nie mniej jednak witam i prostuje - siły się kończą a łopatą dalej machać trzeba xD Hf
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

10
Paliłeś się RPGami? znaczy, nie chcę cię źle zrozumieć: w czasie zimy dorzucałeś granaty do kominka? ;p
//generic funny punchline

11
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

13
Dość mocno ostatnimi czasy odmłodziła się ekipa Weryfikatorium? Czuję się jak mamut :|
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”