sonia. możemy się poznać. moje imię znaczy 'mądrość' i jest wyjątkowo mylące. jestem pełnoletnia, więc mogę przeklinać, można też do mnie przeklinać, jeżeli ktoś sobie życzy. mam zainteresowania niezgodne z polskim prawem, dlatego nie będę się chwalić. dodatkowo, ku zaskoczeniu czytających, nadmienię, iż interesuję się także słowem pisanym (sic!), dozwolonym w naszym kraju od 20 lat (taki news z mojej strony).
peace and love.
2
Czyli, że swoje pisarskie zdolności stymulujesz? 
To ja zapraszam do Poletkowa - inspiracji tam w bród.
Tyle, że się ich nie da na papier przelać.. wiem, próbowałem.
Anyway - witay w krainie, przebywając w której Hieronim Bosch płakał ze szczęścia.
Można tu przeklinać, kraść, gwałcić i rabować.
I odpowiadać przed Weberem za w/w.
Once more - welcome!

To ja zapraszam do Poletkowa - inspiracji tam w bród.
Tyle, że się ich nie da na papier przelać.. wiem, próbowałem.
Anyway - witay w krainie, przebywając w której Hieronim Bosch płakał ze szczęścia.
Można tu przeklinać, kraść, gwałcić i rabować.
I odpowiadać przed Weberem za w/w.
Once more - welcome!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
3
Witaj na polu minowym!
Zwanym też, Weryfikatorium.
Miejscu gdzie nawet zagorzali marzyciele porzucają marzenia, gdzie syn sprzedaje u mnie swoich rodziców za szczoteczkę do zębów!
Buahahaha!
<zdziczał>
Czółeńńńko!
Zwanym też, Weryfikatorium.
Miejscu gdzie nawet zagorzali marzyciele porzucają marzenia, gdzie syn sprzedaje u mnie swoich rodziców za szczoteczkę do zębów!
Buahahaha!
<zdziczał>
Czółeńńńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!