Witam Was

1
Moje imię To Przemek. Mam 21 lat. Piszę chyba od zawsze, lecz szczególnie od 1-1,5 roku. Napisałem dotąd jedno dłuższe opowiadanie(65 stron), lecz nie udało mi się jak dotąd wydać.

Uwielbiam pisać aforyzmy, eseje, czy czasem wiersze. Piszę teksty najczęściej wyjaśniające aforyzmy innych,czyli eseje, jak również własne aforyzmy, jak już pisałem, zawsze jednak o tematyce psychologicznej, czy filozoficznej,a może i metafizycznej,albo też parapsychologicznej;), a także prze mnie zwanej "psychologii praktycznej"- czyli praktycznego wykorzystania właśnie psychologii w codziennym życiu. Powiem tylko jeszcze na koniec ciekawostkę,że jak dotąd me dociekania na temat innych aforyzmów, potwierdzają ich prawdziwość tego, co mówią.

2
Musisz pan lubić Wilde'a, a jeżeli tak jest to witam jeszcze serdeczniej niż zwykle witam :P

Rozgość się. Tak, płaszcz rzuć byle gdzie :)

Pozdrawiam :)
"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."

"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Jeszcze jestem w stanie hibernacji, więc powitam cię tak:

<chrząka> I'm your father...<chrząka> Luke!!!!

Buahahahah!

Zuo!

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

8
Gorin nie wiem co bierzesz.. ale podziel się xD

A nowoskazanego przywitam po prostu, bom zmęczon okrutnie.

Witay
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

9
Witaj gorąco, panie Przemku :) (proszę wybaczyć za zbytnie spoufalanie się, nosisz to samo imię, jak mój chłopak ;) )
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

11
Wielkie dzięki wszystkim za ciepłe przyjęcie, a szczególnie:"Witaj gorąco, panie Przemku :) (proszę wybaczyć za zbytnie spoufalanie się, nosisz to samo imię, jak mój chłopak ;) Ależ wybaczam Ci;) A jak Ci tam z nim idzie...pisanie?-nie przeszkadza Ci zbytnio?

12
Nadal jest moim obecnym Przemkiem, więc narzekać na niego nie mogę :) Jednak talentu pisarskiego nie posiada, woli nauki ścisłe. Dobraliśmy się jak w korcu maku ;)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”