Moje imię To Przemek. Mam 21 lat. Piszę chyba od zawsze, lecz szczególnie od 1-1,5 roku. Napisałem dotąd jedno dłuższe opowiadanie(65 stron), lecz nie udało mi się jak dotąd wydać.
Uwielbiam pisać aforyzmy, eseje, czy czasem wiersze. Piszę teksty najczęściej wyjaśniające aforyzmy innych,czyli eseje, jak również własne aforyzmy, jak już pisałem, zawsze jednak o tematyce psychologicznej, czy filozoficznej,a może i metafizycznej,albo też parapsychologicznej;), a także prze mnie zwanej "psychologii praktycznej"- czyli praktycznego wykorzystania właśnie psychologii w codziennym życiu. Powiem tylko jeszcze na koniec ciekawostkę,że jak dotąd me dociekania na temat innych aforyzmów, potwierdzają ich prawdziwość tego, co mówią.
2
Musisz pan lubić Wilde'a, a jeżeli tak jest to witam jeszcze serdeczniej niż zwykle witam 
Rozgość się. Tak, płaszcz rzuć byle gdzie
Pozdrawiam

Rozgość się. Tak, płaszcz rzuć byle gdzie

Pozdrawiam

"It is perfectly monstrous the way people go about, nowadays, saying things against one behind one's back that are absolutely and entirely true."
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
"It is only fair to tell you frankly that I am fearfully extravagant."
O. Wilde
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.
7
Jeszcze jestem w stanie hibernacji, więc powitam cię tak:
<chrząka> I'm your father...<chrząka> Luke!!!!
Buahahahah!
Zuo!
Czółeńko!
<chrząka> I'm your father...<chrząka> Luke!!!!
Buahahahah!
Zuo!
Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!
-Drizzt Do'Urden
-------------------------------------------------------
http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg
Załap się! Jeszcze dziś!