Ave!

1
Jestem studentem Politechniki Wrocławskiej, z tego samego roku co Barven. Pisze głównie poezję; interesuję się historią (szczegolnie średniowieczem i starożytnością), literaturą fantasy i rpg.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Historia to i moja słabość :) może będzie o czym podyskutować

Witay!

A i byłbym zapomniał.. Marsz na poligon! Huginn bądź Gorin przydzieli Ci łyżeczke, z możliwością niedrogiej wymiany na łopatę.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

5
Hej!

Szaleni bracia erpegowcy!

Hej!

Szaleni bracia historycy!

Ej!

Nieszaleni bracia poezji.

Weryfikatorium to bynajmniej nie jest Fort Knox poezji.

Ale tak czy siak...

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

6
Mmmm, lubię grać średniowiecznymi inżynierami poezji. Postawię sobie na planszy tymczasem. Cieszy mnie, że wszedłeś bez bojaźni. Witaj!
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
-------------------------------------------------------
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

7
Witam gorąco. Przykro mi, brak entuzjazmu pozostanie we mnie jeszcze przez 2 miesiące.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

10
A ja go znam O_O Osobiście. Boję się XD

Witam, mimo wszytko i nieco poniewczasie :D

ZviR, z AIRu na elektroniku on ci jest XD
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”