Dobry

1
Dzień dobry mam na imię Piotrek i też mam 23 lat. Piszę, piszę, piszę i może coś napiszę.

Nie bardzo wiem co tu napisać a obowiązek spełniłem.

Pozdrawiam.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Przedstawienie się tutaj to jeden z milszych obowiązków, wierz mi ;p

Rozgość się i baw się dobrze!
Dieu s'est fait homme. Le Diable s'est fait femme!

5
Chyba, że ktoś zapomni sie przedstawić, wtedy żarliwi forumowicze przypomną i człowiek z burakiem zamiast głowy szybciutko spieszy pisać posta. Wątpliwa przyjemnośćxD

pisz i wklejaj, bo mam ochotę pokrytykowac ostro;)

aaa..byłbym zapomniała.

Witaj
Heaven can wait...

6
Gorąco witam na forum. Uważaj na krytykę mojej przedmówczyni, bo jest ostra ;) wiem, bo poszłam wczoraj na pierwszy ogień ;) ale motywuje to plus

7
Ale krytyki też nie można brać w 100%, najważniejsza jest pokora, ale i wewnętrzna analiza, wówczas znajdzie się złoty środek :) Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

10
Miło was poznać.

Dzięki wszystkim z jakiekolwiek słowa powitania.

Rady-na pewno przydatne(to z pokorą bardzo trafna).

Ostrzeżenia-przed krytyką której oczekuje jak najwięcej

Tekstów do zweryfikowania trochę mam ale na papierze więc nie za szybko wrzucę jakiś.

Jak tylko znajdę czas na tą robotę zrobiona będzie.

No, ale się rozpisałem.

Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz.

11
Myślisz, że przedstawianie się do obowiązek? Toż to przywilej!

Obowiązek, jeśli chcesz takowy ujrzeć, znajduje się na poligonie. Jest moją prawą ręką.

Wpadnij! Zobaczymy co tam w sobie masz! - dosłownie.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
Gorin pisze:Obowiązek, jeśli chcesz takowy ujrzeć, znajduje się na poligonie. Jest moją prawą ręką.

Wpadnij! Zobaczymy co tam w sobie masz! - dosłownie.

A ze mną, Gorin, zmierzyć się chcesz? Chcesz stawić czoła Wilkowi, który w pogardzie ma śmierć i ból?:)
wyje za mną ciemny, wielki czas

13
Nareszcie jakieś mięcho.. trawa trawą, ale dobrego wilka nie jadłem od... nie wiem, pijany byłem.

I witam kolejnego Piotrka. I co to ja.. a wiem. Na poligon rekrucie.

Co to poligon? To takie łagry tylko bez śniegu.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”