Ave

1
Usuńcie ten poprzedni temat, gdyż jest zły... Myślałam, że tutaj można edytować. Tak poza tym to przez przypadek dodałam go do ignorowanych.

Mam na imię Olga i liczę 17, rocznikowo 18 lat.

Pisanie to moja pasja. Moich utworków ciężko zaliczyć do jakiegoś gatunku, ponieważ nie przypominają innych książek. Mam taki swój własny styl... Dla wielu osób jest zbyt kwiecisty i patetyczny, ale mi się bardzo taki podoba i nie zamierzam tego zmieniać. Są ludzie, którzy kochają moje opisy.

Poza tym zajmuję się również ezoteryką, głównie Magią Chaosu i Eksterioryzacją. Mam za sobą kilkanaście wizyt w astralu ;)

Ogólnie to jestem wrażliwą marzycielką, romantyczką i idealistką;)

2
Mnie też tutaj mówili, że piszę zbyt kwieciście, rozwodzę się zanadto nad wieloma kwestiami i powinnam używać mniej przysłówków. No ale w końcu każdy ma swój styl, część rad warto brać do serca - oczywiście, przecież nikt nam nie chce zaszkodzić, lecz z drugiej strony należy przesiać komentarze przez sito zwane ROZSĄDKIEM i wybrać to, co uważamy za najodpowiedniejsze i z czym musimy się zgodzić (z mniej lub bardziej ciężkim sercem). Powodzenia! :)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

3
Witam serdecznie - poprzedni temat już usunęłam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
wrzuć zatem coś astralnego :) polecimy z Tobą

Witay
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

6
Witaj.

Nawet ezoteryka mi się kojarzy z... Idę do pracy, nie ma czasu na myślenie o tym.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

7
Czołem, łokciem, kolanem etc.

Jednym słowem:

Witaj w krainie śmierci i ogłupienia!

Buahahaha!!

<zwariował przy witaniu nowo-przybyłego>
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

9
A mnie się ezoteryka kojarzy tylko z "Ezoterycznym Poznaniem" PP:-)

A tak na poważnie- to witam serdecznie:-)
"Nie wiem, co to poezja,

jest w niej coś z laski Mojżesza:

strumień dobędzie ze skały,

umie zabijać i wskrzeszać."

W.B.

12
Hej, Hej!

Psssst... On o astralu nie ma pojęcia. Ściemnia, jak to abażury mają w zwyczaju. Szczególnie te z przewierconymi kolankami.

Natomiast ja... Ha! Moja matula się tym zjmuje, więc i ja pojęcie mieć muszę :) Podyskutować można :P
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”