Dużo zdrowia

1
Dużo zdrowia bo reszta przyjdzie sama. Witam, cześć, dzień dobry. Trudno mi zawsze było mówić o sobie więc skupie się na tym dlaczego się zalogowałem na weryfikatorium. Każdy ma jakieś marzenia i wiem, że nie mam na nie wyłączności. Jestem raczkującym wklepywaczem słów. Nie chciałem napisać pisarzem bo na razie nim nie jestem, a może nigdy nie zostanę. To zbyt abstrakcyjny zawód dla mnie.

Na początku roku usiadłem przed komputerem i naskrobałem kilka zdań. Teraz mamy marzec, a ja mam trzy opowiadania. Dałem przeczytać kilku znajomym i z niecierpliwością czekałem co powiedzą. Okazało się, że dwa pierwsze były pełne błędów. Różnego rodzaju. Już w szkole wiedziałem, że mam zbyt wybujałą wyobraźnie, ale jeśli chodzi o budowę, zasady pisania byłem na trzy. No dobra z minusem. Teraz wiem, że bez dobrego przyłożenia się do pracy zostanę w pisaniu na etapie szkoły. Nie chce tego. Nie mówię, że chce zarabiać na pisaniu tylko czasami nie potrafię mówić o tym co siedzi w mojej głowie. Więc doszedłem do wniosku, że lepiej będzie dla wszystkich jak obrazy z mojej głowy zacznę spisywać na monitor. Niech moje postacie mówią za mnie w kwestiach życia. Zawsze zastanawiałem się co się dzieje z postaciami po zakończeniu filmu, czy książki. Sam wymyślałem ich dalsze losy. Wiem, że to głupie.

Można powiedzieć, że jestem graczem. Od małego uwielbiam grać w gry wideo. Pierwsze zalążki pisania pojawiły się na ramach zinu internetowego o grach. Niestety czasopismo doczekało się trzech numerów jak pamiętam. Później znalazłem Emusite. Stronę o emulacji. I jestem tam redaktorem od dwóch lat. Nie zbyt płodnym w teksty, ale się staram.

Już przez pewien czas obserwowałem forum. Czytałem tematy. Rozmowy i dziś doszedłem do wniosku chce brać w tym udział. Można dowiedzieć się naprawdę ciekawych rzeczy, które w odległej przyszłości mogę się przydać.

Cóż to chyba tyle i tak napisałem więcej niż się spodziewałem napisać zanim zacząłem pisanie.

2
Witaj.

Zdrowie nie jest ważne, ono przychodzi wraz z radością, a ona zaś przychodzi z miłością. Tak więc czyńmy dobro, by ludzie byli szczęśliwi.

Taki stek bzdur o poranku :P

Rozgość się.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Miłość to też rodzaj choroby, raz bywa uleczalna, innym razem nie. Jednak tym różni się od innych dolegliwości, że prawie każdy chce na nią zachorować ;) Witam gorąco.
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

5
O, faktycznie, zdrowie to jedyne, czego nie możemy sobie zapewnić sami. Przyda się, więc wzajemnie!

Witaj i rozsiądź się wygodnie, zapraszamy do rozmów; mam nadzieję, że poczujesz się tutaj równie miło jak ja od niedawna!
Never do something you wouldn't want to explain to paramedics.

---

"Mała dawka filozofii czyni z człowieka ateistę,

duża zwraca go ku religii."

Francis Bacon

7
Aque pisze:O, faktycznie, zdrowie to jedyne, czego nie możemy sobie zapewnić sami. Przyda się, więc wzajemnie!
Zapewnić nie, ale możemy pomóc naszemu zdrowiu. Polecam nie wychodzenie z domu bez czapki i rękawic. Przecież zima jeszcze na dobre nie odeszła.

9
Przy mnie na pewno nikt wam zdrowia nie zagwarantuje.

Porad zdrowotnych udzielam na poligonie.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
Witaj!

Zuz

p.s. Gorin, jak ja Cię uwielbiam :D
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

13
Można powiedzieć, że jestem graczem. Od małego uwielbiam grać w gry wideo. Pierwsze zalążki pisania pojawiły się na ramach zinu internetowego o grach.
Wujek! Nareszcie! Witaj! Tak się cieszę! PoGramy w kości z Gorinem?
'ad maiora natus sum'
'Infinita aestimatio est libertatis' HETEROKROMIA IRIDUM

'An Ye Harm None, Do What Ye Will' Wiccan Rede
http://g.sheetmusicplus.com/Look-Inside ... 172366.jpg

14
Kości?

To fajna gra.

Szczególnie jak kości brak i trza je szybko zdobyć...

Witaj jeszcze raz!

Oj, znaczy się:

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

15
Gra pisze:Wujek! Nareszcie! Witaj! Tak się cieszę! PoGramy w kości z Gorinem?

Ciotka???

A skąd ty tu się wzięłaś???

Jakoś nie widzi mi się granie z Gorinem w kości na poligonie. Troszkę źle mi się to kojarzy. Chyba, że pożyczy mi własnych bo moje są troszkę nie umięśnione i zatłuszczone. I nigdy mi siódemka nie wypada.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”