Cały Haran

1
No tak, byłem nieostrożny i przyzwyczajony do pomijania regulaminów jak podczas instalacji programów na komputerze. Widocznie mylnie założyłem, że wszystko jest takie oczywiste jakim się wydaje, słusznie otrzymałem ostrzeżenie od administratora forum.

Tyle już o mnie wiadomo - jestem człowiekiem zbyt pewnym swego i nieco arogancki. Mój błąd. Lecz potrafię także się do tego przyznać, a to jużpewnego rodzaju sukces.

Mam 19 lat jestem początkującym amatorem pisarstwa i chciałbym dowiedzieć się czegoś na temat swojej twórczości od ludzi, którzy znają się na rzeczy. Do tej pory pisałem do szuflady i nigdy nie kończyłem rzeczy rozpoczętym, co jest najgroszym z moich nawyków pisarskich, lecz zawsze gdy przychodziło co do czego widziałem w swym tworze zbyt wiele niedoskonałości by go publikować. Teraz także widzę, lecz dostrzegłem również, że postępując tak dalej niczego nie osiągnę.

Jeszcze raz przepraszam za wcześniejszy brak manier na forum.

3
Witamy

:D

i przyjmujemy przeprosinty :D

tak... moje dobre serce :P
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”