Witajcie!

1
Witajcie! Jestem to nowa, a, jak widzę, nowe osoby powinny się przedstawić, więc postanowiłam nie odstawać od innych i również to zrobić. Wiedzcie jednak, że dla mnie jest to bardzo trudne zadanie. Mogę mówić o wszystkim, lecz nie o sobie... Ale jak mus to mus. Rodzice ochszcili mnie jakże cudownym imieniem Barbara (a fuj!), mam na karku trzynaście wiosen i kocham książki. Staram się również pisać, ale, w moim mniemaniu, wyyniki tych starań są dość nędzne. Dlatego zarejestrowałam się tutaj, w nadziei na dobre rady. O forum usłyszałam od znajomej któr równiesz jest tutaj zalogowana. A mój debiut na tym forum... chm. Pracuję nad tym by się tu ukazał. Może za jakiś czas... :) Tak więc, witam wszystkich serdecznie!

3
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Witaj Baszka. Dobre rady czasem się przydają. Powiem (napiszę) więcej, bardzo często są lepsze od tych złych. Pozdrawiam.

8
Witaj :))

A tak na przyszłość... weź do ręki słownik poprawnej polszczyzny i popracuj nad swoją..ekhm.. ortografią. Mimo to, życzę Ci powodzenia na tej krętej, kamienistej drodze, jaką jest pisarstwo.
wyje za mną ciemny, wielki czas

9
Witaj, Rowan serdecznie :)

Grunt, to chcieć pisać.

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

11
Hej Baśka!

Zaraz posypią się głosy żem wredny, ale...

<uchyla się przed nadlatującym pomidorem>

Akurat mamy wolny etat kucharki na poligonowej stołówce! :D

Załap się! Niezła fucha.

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

12
Ej, no! Ja bym chciała być, tą... no... kucharką na poligonie...

Nawet koszulke mam, i te... no... kozaczki... z metką...

Hi, hi... nie mogłam się powstrzymać

Jeszcze raz - witaj!

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

13
Bardzo dziękuję za miłe powitanie. Ortografy... tak, ortografi nie lubię, zawszę miałam z nią problemy, kiedyś nawet mi dyslekcję stwierdzono, choć uważam że było to mocno na wyrost... Teraz też nie mam zbyt wielu okazji do ćwiczenia jej, jako że przebywam za granicą, ale staram się jak mogę. A jak będę pisała coś dłuższego, to poprostu wrzucę to do worda. :) Posadę kucharki z chęcią przyjmę, skoro wolna to nie ma sie co zastanawiać...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”