Argath wita

1
Nazywam się Argath (Jacek) Nie potrafię stosować przecinków, nie lubię pustych blondynek techna i hop hopu. Kocham za to słuchać ciężkiej muzyki połączonej np. z muzyką operową ^^ Interesuję się odgrywaniem ról w raliach fantasy (RPG), psami - mam 3 sznaucery średnie pieprz i sól i jedną miniatuę czarną ( www.lancelottessi.republika.pl ), bractwami rycerskimi (właśnie poszukuję jakiegoś we Wrocławiu) no i oczywiście pisaniem. Chciałbym napisać książkę i postawić ją na honorowym miejscu w domu. :) Będę naprawdę szczęśliwy gdy chodź jedna osoba przeczyta i powie, że warto było/podobało się jej. Na zdjęciu jestem ten najbardziej po lewej, czarna koszulka z różowym napisem (Eukanuba), krótkie włosy.

http://img158.imageshack.us/my.php?image=ayb2.jpg
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!

3
Mieszkam 5 minut drogi z buta od rynku. Konkretniej to Rydygiera (równoległa do Pomorskiej) znajdź sobie na mapce wrocławia jak chcesz. :)

6
Witaj :D
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Ninetongues tą znajomą nie jest przypadkiem Runn ? :) Jestem z RH, to właśnie ona poleciła mi to forum po zamieszczeniu mojego opowiadania na forum serwera.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”