reklamy

1
Ja rozumiem ,ze forum musi sie jakos utrzymywac, ale tych reklam co "lataja" po calej stronie ,za cholere nie da sie usunac ,nie moge nic napisac na shoucie ,a jak chce zamknac to sie otwiera strona ,ze strony nie da sie otworzyc! Co to ma byc?!Zaczyna mnie to irytowac. Manta czy to musi tak byc <pyta niesmialo, nie chcac narazac swojego i tak nadszarpnietego zycia>.
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

2
Niestety musi, to nie zalezy od nas - mnie tez to wkurza a nawet czasem mam ochote roztrzaskac monitor. Jedyne co mozna zrobic, to szukac Xa ktory zamyke te zasrane reklamy ... :(

5
Proponuję znaleźć sobie dobry filtr any spamowy anty popoutowy i przeglądarke nie Internet Explorera (ja krozystam z Maxthona).
Jesteśmy otoczeni? Wspaniale! Możemy atakować we wszystkich kierunkach!

8
czyli po prostu zaczne korzystac z firefox'a chociaz za nim nie przepadam.
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

10
Mi niemal żadne latające reklamy nie przeszkadzają - chociaż przez nie nerwy sobie też poszarpałam. Mam Operę oraz nieśmiertelnego Nortona - i nic mi nie dokucza, toteż nie jestem zmuszona sięgać za drzwi po dubeltówkę, aby się wyładować.

Onet.pl pozostaje jednak niezniszczalny z tymi reklamami. Najbardziej nienawidzę tych z dźwienkiem :?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”