Oto jestem...

1
So, here I am :]

Chciałem oficjalnie powitac wszystkich forumowiczów jako że już napisałem tutaj całe 2 posty, a jeszcze się nie przedstawiłem, więc ninejszym to czynię.

No to...

Jestem z Wrocka, mam 18 lat, moje zainteresowania i fascynacje są bardzo rozległe i obejmują m.in.: pisanie, czytanie (głównie s-f, horrory, King, Asimov, Dick, Bester), film (nie tylko ogladanie ale takze pisanie scenariuszy, próbowałem kiedyś nawet nakrecic z kumplem swoj wlasny fanfilm StarWars, ale nic z tego jak do tej pory nie wyszlo :D ), komputery (programowanie, grafika 2D,3D, strony www), sztuki walki, kulturystyka (obecnie to raczej biernie, brak czasu, kasy, chęci na codzienną przechadzkę na siłkę :P)... jest tego tyle, że nie jestem w stanie wszystkiego wypisać :D Interesuje mnie wszystko poza szkołą, do której niestety nie jestem w stanie się przystosować...i generalnie...mam ją gdzieś :P...nie potrafię wpasować się w ten system...przeraża mnie to trochę...ale co zrobić. :)

Poza tym, jak każdy człowiek, mam marzenia...dużo marzeń. Tak dużo jak zainteresowań. Chcę być sławny, bajecznie bogaty, przystojny, idealny..itp :D

Obecnie pracuję nad projektem swojego życia...o ile można to tak nazwać. Będzie to powieść s-f, ale taka z prawdziwego zdarzenia (jak sądzę), z unikalnym (to się okaże...) światem, nad którego wykreowaniem pracuję grubo ponad 3 miesięce...jak na razie mam sporo notatek (cały zeszyt 80k zapisany ), charakterystyk postaci, możliwych rozwinieć fabuły...zobaczymy co z tego będzie :wink:

No i to tyle o mnie...nie będę Was zanudzał :wink:

Powiem tylko tyle, że to forum zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, bo znalazłem w nim odpowiedzi na wiele nurtujących mnie wcześniej pytań.

Pozdrawiam :)

8
Nikogo z psiego pola nie ma? ;) Osobowice to chyba jeden wielki cmentarz ;)
Ostatnio zmieniony sob 21 paź 2006, 21:28 przez Manta, łącznie zmieniany 1 raz.

11
ej moja droga to co zugerujesz, że mieszkam na cmentrzu? lepiej przeczytaj moją prace, a nie leniuchujesz :lol:

Dodane po 3 minutach:

no, a do mostu mam z 1 km, z niego widać mój domek
Serce, które kocha, jest zawsze młode.

Przysłowie Greckie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”