Chciałem oficjalnie powitac wszystkich forumowiczów jako że już napisałem tutaj całe 2 posty, a jeszcze się nie przedstawiłem, więc ninejszym to czynię.
No to...
Jestem z Wrocka, mam 18 lat, moje zainteresowania i fascynacje są bardzo rozległe i obejmują m.in.: pisanie, czytanie (głównie s-f, horrory, King, Asimov, Dick, Bester), film (nie tylko ogladanie ale takze pisanie scenariuszy, próbowałem kiedyś nawet nakrecic z kumplem swoj wlasny fanfilm StarWars, ale nic z tego jak do tej pory nie wyszlo

Poza tym, jak każdy człowiek, mam marzenia...dużo marzeń. Tak dużo jak zainteresowań. Chcę być sławny, bajecznie bogaty, przystojny, idealny..itp

Obecnie pracuję nad projektem swojego życia...o ile można to tak nazwać. Będzie to powieść s-f, ale taka z prawdziwego zdarzenia (jak sądzę), z unikalnym (to się okaże...) światem, nad którego wykreowaniem pracuję grubo ponad 3 miesięce...jak na razie mam sporo notatek (cały zeszyt 80k zapisany ), charakterystyk postaci, możliwych rozwinieć fabuły...zobaczymy co z tego będzie :wink:
No i to tyle o mnie...nie będę Was zanudzał :wink:
Powiem tylko tyle, że to forum zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie, bo znalazłem w nim odpowiedzi na wiele nurtujących mnie wcześniej pytań.
Pozdrawiam