Witam!

1
Zgodnie z forumową tradycją, witam Wszystkich serdecznie ;)

Zapewne, jak zdecydowana większość z Was interesuję się pisarstwem, jednak w moim przypadku nie jest to pierwszorzędna pasja, którą stawiam ponad wszystkie inne. Głównie zajmuję się grafiką komputerową (zwłaszcza 3D) i myślę podążyć właśnie tą ścieżką. Nie znaczy to jednak, że nie wkładam serca w pisanie. Kiedy już uda mi się usiąść przed monitorem i oprzeć się pokusie włączenia któregoś z edytorów grafiki, spisuję i rozwijam swoje pomysły, które powstały gdzieś tam w mojej wyobraźni. I nic to, że rzadko kiedy udaje mi się coś skończyć. No ale między innymi po to tu jestem, by moje wypociny zyskały jakąś szansę na przetrwanie.
Wędrówka jest przyjemnością samą w sobie i nie o to chodzi by dojść do z góry założonego celu. Bynajmniej.

==,==='=

//`-'

2
,,Głównie zajmuję się grafiką komputerową (zwłaszcza 3D) i myślę podążyć właśnie tą ścieżką."

Kłamiesz! :P No chyba, ze znowu się zmieniło...

A już bardziej serio i poważnie witam Ciebie na Weryfikatorium :) Obyś został tu na dłużej.
Pisanie to życie a życie to zabawa

4
Raziel pisze:
Kłamiesz! :P No chyba, ze znowu się zmieniło...
Nah, to, że nie poluję na 'papierek' nie znaczy, że nie mam zamiaru zająć się grafiką. Tu się nic nie zmienia ;)
Wędrówka jest przyjemnością samą w sobie i nie o to chodzi by dojść do z góry założonego celu. Bynajmniej.

==,==='=

//`-'

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Hyeh, przeczytałem jeszcze raz swojego ostatniego posta i zauważyłem, że mogła wyniknąć drobna nieścisłość.
nie znaczy, że nie mam zamiaru zająć się grafiką
Zawodowo znaczy się. Bo ogólnie, to już od jakichś trzech lat w tym siedzę^^

==,==='=

//`-'

7
Cześć i czołem, kluski z rosołem

Zuz
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”