Witam

1
Jestem Ramona. Lubię czytać i jak większość na tym forum kocham pisać. Mam 16 lat i mam nadzieję ze to nie wpływa na wartościowość mojej twórczości. Zajmuję się wieloma rzeczami, ale to właśnie pisanie najbardziej mnie wciagnęło, mogę wtedy być sobą. Nie lubię dyskotek itp. To chyba tyle.
"Nigdy nie zrozumiesz jak to jest. Żyć ale nie istnieć. Patrzeć niewidzącymi oczami, krzyczeć niemym głosem..."

2
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
Hmmm...Ramona - zajmujace imie. Podoba mi się.

Ach, witam serdecznie.

ps. dyskoteki...Phe, nie interesują mnie tego typu uroczystości.
..

5
Nie lubię dyskotek itp.
Źle trafiłaś, bo tu na poligonie non stop dyskoteka.

Gorin i Huginn to tacy nasi dwaj DJ'e. Lubią kotły, szpadle i szczęk broni oraz gruchot czaszek. Podejrzewam, że mają też słabość do Valkirii.

Valhalla czeka, tfu! Poligon!

Witaj

Z.
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

6
Tak, zabawy Ci u nas dostatek!

Osobiście lubię metal. Czasem nawet heavy.

<unosi wielki oburęczny topór nad głowę>

Zatańczymy?

Czółeńko!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

7
Nie wiem czy mam się bać czy zaczynać klimatyzować, ale dzięki za powitanie.
"Nigdy nie zrozumiesz jak to jest. Żyć ale nie istnieć. Patrzeć niewidzącymi oczami, krzyczeć niemym głosem..."

9
Od razu się rozluźniłam, dzięki

10
Bu!

Witay.
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”