Witam

1
Lil. Lat 30. Hobby: literatura (z zastrzeżaeniem, że nie wszystko co drukiem nią jest). Cel pobytu na portalu: niesprecyzowany. Dziękuję za przypomnienie o obowiązku powitania Weryfikatorowi. Jak widać słoma mi z butów wystaje (choć boso siedzę). Pozdrawiam.

2
A teraz patrzę i czytam (tym razem ze zrozumieniem), że upomniała mnie Pani Poetyfikatorka, czyli i płeć pomyliłam i parę innych "szczegółów" . Brawo :)))) Brawo ja.

4
Witaj Gra. Jesteś bardzo uważna. Czujność ważna nie tylko na poligonie. Ja raczej jestem Śpiącą Królewną (o zatartym rodowodzie baśniowym) połykającą nieopatrznie zatrute jabłko <czytaj metaforycznie>

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
witaj

:)
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

7
Na poligonie można mieć ALBO słome, ALBO onuce. Nie zniesiemu tu kapitalistycznego burżujstwa i nadmiaru dobrobytu zakumulowanego u jednej tylko osoby.

Towarzyszu Gorin, prowadź na łagr... tfu! Poligon.

witay!
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo.

Szaleństwo to obecnie jedyny rodzaj indywidualizmu. Reakcja obronna organizmu na absurdalny ład i banalność świata.

8
Witam gorąco :)

(zacięła mi się płyta)
"Jeżeli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość"

Woody Allen

10
Kompaniaaaaa stój!

Na nowegooooo patrz!

Prezentuuuuuj szpadle!

Chorąży Zgniłek, podaj rekrutowi szpadelek!

Rekrucie, dołącz do szeregu!

Kompaniaaaa! Na prawo patrz!

Kompaniaaaa! Wymarsz!
"Wiara przychodzi z serca i duszy.Jeśli ktoś potrzebuje dowodu na istnienie Boga ,wtedy sama idea duchowości rozpływa się w sensualizmie i redukujemy to, co święte do tego ,co logiczne."

-Drizzt Do'Urden

-------------------------------------------------------

http://img382.imageshack.us/img382/6497 ... oligon.jpg

Załap się! Jeszcze dziś!

13
Nie wiem czemu Lil kojarzy mi się z twórczością Stephena Kinga. Szczególnie z "Bezsennością". Dobra, bym zapomniał, witaj.
wyje za mną ciemny, wielki czas
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”